mmmmmmmmmmmmmmm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 612
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Wifi kart falan takılı değil windows update de yaptım 1 saat sürdü sadece bunlar kaldı indiremedim bir türlüwifi kartı vs takılı mı
2. si ise anakart chipset driverı ile geliyor zaten
alttaki chipset sürücüsü ile geliyorda üsttekinden emin değilim wifi kartı ses kartı gibi şeyler takılı değilse boş ver onuWifi kart falan takılı değil windows update de yaptım 1 saat sürdü sadece bunlar kaldı indiremedim bir türlü
Ltsc sürümü daha hafif. Daha az kaynak kullanıyor. Daha uzun süre destek alıyor.Güvenlik güncelleştirmelerine gerek yok. LTSC sürümü daha mı iyi? Ne gibi farklılıklar var?
Alttaki aygıtı chipset driveri indiriyo gerek yok üsttekini ekran kartı driveri halletiyo olması lazım aynı chipsetteki gibi, halletmiyosada pc çalışıyosa bişe olmaz onu indirmezsende olur
Bu arada fun fact: LTSC Sürümünün daha az kaynak tüketmesinin ve daha uzun süre destek almasının nedeni atmler, akıllı buzdolapları gibi yerlerde kullanıldığı için daha uzun destek alıyo şirketler pek uğraşmak istemiyoLtsc sürümü daha hafif. Daha az kaynak kullanıyor. Daha uzun süre destek alıyor.
Teşekkürler hallettim dünAlttaki aygıtı chipset driveri indiriyo gerek yok üsttekini ekran kartı driveri halletiyo olması lazım aynı chipsetteki gibi, halletmiyosada pc çalışıyosa bişe olmaz onu indirmezsende olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada fun fact: LTSC Sürümünün daha az kaynak tüketmesinin ve daha uzun süre destek almasının nedeni atmler, akıllı buzdolapları gibi yerlerde kullanıldığı için daha uzun destek alıyo şirketler pek uğraşmak istemiyo
Öyle bir şey yok.Crack falan kullanıyorsan uygulama, oyun açmaz.