W11 Key hangisini alayım?

Saturn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,048
Oyun oynarken etkinliştir yazısı çok rahatsız ediyordu alayım bir tane dedim. Şimdi biraz bakındım ama itemsatis vb. sitelerde 20₺'ye key var büyük ihtimalle mak key ama açıklamada tek pc falan yaxmışlar sağlam lisansta 230 ₺ o kadar da para vermek istemiyorum sırf bir yazı için ne alabilirim?

İtemsatıştan alabilirsin hocam format attığında key gider ama.

Oyun oynarken etkinliştir yazısı çok rahatsız ediyordu alayım bir tane dedim. Şimdi biraz bakındım ama itemsatis vb. sitelerde 20₺'ye key var büyük ihtimalle mak key ama açıklamada tek pc falan yaxmışlar sağlam lisansta 230 ₺ o kadar da para vermek istemiyorum sırf bir yazı için ne alabilirim?
saglamlisans iyidir

Ben sağlamlisans tan almıştım. 6 ay önce.
Oem olanını. Bir sıkıntı çıkmadı ve 2 kere formatlayip tekrar win yükledim sıkıntı çıkmadı

Pintistore sitesinden almanı öneririm. İhtiyaç duydukça keylerimi oradan temin ediyorum.
Alırken dikkat et lisansların aralarında farklar var etkinleştirme konusunda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,227
Üyeler
191,528
Son üye
eakdan
Geri