W75 Mi yoksa başka modelmi?

Drando

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
4000
Arkadaşlar, 4.299 TL gibi bir fiyatı var fazla araştırdım fakat bu fiyatta %75 olan manyetik klavye neredeyse yok. Sizce almalı mıyım? Çünkü herhangi bir indrim kampanya yok. Eğer %75 olan manyetik ve bu kadar kaliteli olan bir klavye varsa söyler misiniz? Farklı boyut veya mekanik istemiyorum. Son olarak sizce hangi rengi almalıyım? Çünkü yanına Wraith'in mousepadini de alacağım.

Arkadaşlar, 4.299 TL gibi bir fiyatı var fazla araştırdım fakat bu fiyatta %75 olan manyetik klavye neredeyse yok. Sizce almalı mıyım? Çünkü herhangi bir indrim kampanya yok. Eğer %75 olan manyetik ve bu kadar kaliteli olan bir klavye varsa söyler misiniz? Farklı boyut veya mekanik istemiyorum. Son olarak sizce hangi rengi almalıyım? Çünkü yanına Wraith'in mousepadini de alacağım.
bu fiyata bence en mantıklı o olur w 60 kullanıyorum memnunum aralarındaki tek fark tuş sayısı belirteyim

jet75 bakabilirsin

biliyorum f1 vs çok kullanıyorum sence hangi renk alınmalı beyaz almayı düşünüyorum tada mavimi alsam bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tasararımı hiç hoşuma gitmiyor malesef
hocam bence siyah bekle w 60 siyahı mükemmel onu bekle pişman olmazsın ama ben mavi beyaz seviyorum diyorsan onada bakabilirsin oda güzel bir seçenek

hocam bence siyah bekle w 60 siyahı mükemmel onu bekle pişman olmazsın ama ben mavi beyaz seviyorum diyorsan onada bakabilirsin oda güzel bir seçenek
w75 alıcam onun siyahı farklı bi bakıp fikrini belitrsirsen

w75 alıcam onun siyahı farklı bi bakıp fikrini belitrsirsen
biliyorum tam adını hatılamadığım için siyah dedim fuarda görmüştüm aşırı güzel gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,366
Üyeler
190,354
Son üye
erendmn
Geri