Neler Yeni

Yardım IQUNIX mi yoksa AKKO mu ?

Loki_0

80+
Hocam 007b he ' de niye gözünüz kaldı ki sizinkinden çok farkı yok sadece roar mod ve snap tap var extradan. Onun dışında birebir aynı yani. Sizinki de gayet iyi bence
Snap tap m1w v3 he modelinde de var diye biliyorum. Gaming gen yazmamış ama ürünün kendi sitesinde yazıyor.

Alsancak1

80+ Bronze
Snap tap m1w v3 he modelinde de var diye biliyorum. Gaming gen yazmamış ama ürünün kendi sitesinde yazıyor.
Doğrudur hocam oraya bakmadım ben. Ama 007B olana daha yakınım. Roar mod baya iyi bir özellik gibi duruyor. Bu arada konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Konu detayının tamamını okudunuz mu ?

Loki_0

80+
Doğrudur hocam oraya bakmadım ben. Ama 007B olana daha yakınım. Roar mod baya iyi bir özellik gibi duruyor. Bu arada konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Konu detayının tamamını okudunuz mu ?
Okudum hocam tabi. Bence akko 007B veya m1w v3 he daha iyi olur. İqunix tabi bir tık daha iyi kalite bakımından ama akkoların da üzeceğini düşünmüyorum. Açıkçası F tuşları ve knobun eksikliğini hissedecekseniz aradaki o kalite farkı çok önemli değil diye düşünüyorum.

Loki_0

80+
rapıd trıggerların hepsinde mevcut o özellik
Çoğunda var ama hepsi demek doğru olmaz sanırım. Mesela MOD007 HE modelinde yok diye biliyorum, kendi sitesinde bile yazmıyor.

Nyhaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Egemen Demir
İlgilendiği Kategoriler
Klavye , Mouse
Instagram
4nyha
boşver geç yav
Mesaj otomatik birleştirildi:

snap tap ne one biliyormusun
evet biliyorum ve bütün manyetiklerde yok.

örnek : https://en.akkogear.com/product/mod007-he-pc-stellar-journey-mechanical-keyboard/

Klavyenin içinde direk bu yok. Ancak uygulamarla yapabilirsin buda bütün klavyelerde olur ancak içinde direk snap tap olan klavye kadar iyi çalışmaz. Senin bildiğin baya belli oluyor. Rapid trigger ile snap tapi aynı sanıyorsan sana kötü haberlerim var.

GPiro

80+ Platinum

Alsancak1

80+ Bronze
Snap tap ile mod tapi aynı sanıyorsun dostum :D. Mod tap doğrudan geçiş yapıyor.
Hocam tartışmanızı balla kesiyorum da benim konu detayını sonuna kadar okuduysanız siz de fikir belirtir misiniz merak ettim düşüncelerinizi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,348
Üyeler
170,349
Son üye
vormyr
Top Bottom