Neler Yeni

Yardım IQUNIX mi yoksa AKKO mu ?

GPiro

80+ Platinum
hocam yazdığımı okumadın mı yoksa bielrek mi yapıyorsun 2200'lük klavyede 4000 mah batarya var dedim f87 önermedim. 7k'lık klavyede 3600 bataryanın az olduğunu göstermek için örnek verdim. Tekrar oku
8k rapıd trıgger klavyelerde kablosuz kullanamazsın zaten şarj dayanmıyor

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
eyyüb
tepkime süresinde 1k hz ile 8k hz'nin bir farkı yok tamamen pazarlama, en fazla bataryanı öldürürsün şarj 1 hafta gideceğine 2-3 gün gider 8k hz'de. illa manytetik switch olsun diyorsan m1 modellerine bakabilirsin pilleri daha büyük ve daha uygun fiyatlılar. mod07 yerine m1 almak daha mantıklı geldi, ayrıca farkı yok gibi duruyor. M1 aluminyum kasa. şahsen 9k f tuşları ve ses tekerleği olmayan bir klavyeye vermem asla. daha uygun fiyata daha iyi ürünler de bulabilirsin

AKKO MONSGEEK M1W V3 HE-SP Silver ve aldım renk beyaz yazanın aksine çok memnunum. ama aşırı ağır haraket etirirken zor oluyor :D
tek - yanı sabit profil yani ayak yok yükseltme indirme yok onun harici güzel gibi :)

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
eyyüb

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
eyyüb
Biraz anlatır mısınız perfomansı nasıl ? Ben cs2- pubg falan baya try hard oynuyorum. Sizce gecikmesi , hızı falan iyi mi ? Rapid trigger'i iyi çalışıyor mu
kabloluda 8k geçime snaptap kapatıyorum ban nedini diye biliyorum ayar yaptım zaman elim deydi an milimlik algılıyor ses güzel tuşlar pembe ama çok sırıtmıyor ve yan tuş çok aldım sattım bu tuşlar görünülüğü dağa belirgin kaliteli yani :)
gelen mazlemeler preimum hissetiriyor
boşluk tuşu hafif sert oda direk elin deydine algılamasın diye onada ayar yapabiliyorsun :)
cs go tarzı oyunlarda fark yaratıyor
gamepad modu felanda var tekken stree fight tarzı oyunlar için güzel.
wasd hızlı algılama modu felanda vardı yanlış değilsem ama zaten tepkime gayet iyi gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Çok güzel özetlemişsiniz. Haklısınız aslında perfonmasa çok fazla takılmamak lazım. Fakat ben kablosuz olarak kullanmayacağımdan ötürü içindeki mah çok önemli değil benim için. Sadece tek eksisi plastik olması sanırım bu benim attığım akkonun. O halde akko alıp geçeyim ben. Çok teşekkür ederim ilginiz için.
yani bende m1 var metal olmasını sevmedim açıkçası cidden ağır ama kesinlikle kötü bir yan değil. %90'ın daha çok hoşuna gidecektir metal olması. ancak kendim için m1'in plastik versiyonu olsa onu alırdım. Bu arada ben de kablosuz kullanmıyorum ama fazladan özellik göz çıkarmaz :D akkodaki dediğiniz özelliklerin de olması bence bir artı daha, her konuda esneklik sağlar. en son yazan m1w alan arkadaşın dedikleri ikna ederse m1w derim alu kasa ve ciddi fiyat avantajı var. mor ile 1700, silver gradient olanla da 1200tl az değil.

8k rapıd trıgger klavyelerde kablosuz kullanamazsın zaten şarj dayanmıyor
evet bundan bahsetmiştim ben de ama kablosuz özelliğin olması göz çıkarmaz sonuçda biri 7k diğeri 9k. hem akkoda ekstra özellik de varmış.

Alsancak1

80+ Bronze
kabloluda 8k geçime snaptap kapatıyorum ban nedini diye biliyorum ayar yaptım zaman elim deydi an milimlik algılıyor ses güzel tuşlar pembe ama çok sırıtmıyor.
cs go tarzı oyunlarda fark yaratıyor
gamepad modu felanda var tekken stree fight tarzı oyunlar için güzel.
wasd hızlı algılama modu felanda vardı yanlış değilsem ama zaten temkime gayet iyi gerek yok.

yani bende m1 var metal olmasını sevmedim açıkçası cidden ağır ama kesinlikle kötü bir yan değil. %90'ın daha çok hoşuna gidecektir metal olması. ancak kendim için m1'in plastik versiyonu olsa onu alırdım. Bu arada ben de kablosuz kullanmıyorum ama fazladan özellik göz çıkarmaz :D akkodaki dediğiniz özelliklerin de olması bence bir artı daha, her konuda esneklik sağlar. en son yazan m1w alan arkadaşın dedikleri ikna ederse m1w derim alu kasa ve ciddi fiyat avantajı var. mor ile 1700, silver gradient olanla da 1200tl az değil.

evet bundan bahsetmiştim ben de ama kablosuz özelliğin olması göz çıkarmaz sonuçda biri 7k diğeri 9k. hem akkoda ekstra özellik de varmış.
Hocam bir ara m1w ile 007B ile arada kalmıştım. M1W'nin tek artısı alüminyum olması. Fakat 007 olanda roar mod , snap tap gibi özellikler olunca plastik olsun ama içi dolu bir klavye olsun kafasına girdim. O yüzden 007B'ye yöneldim. Tam alacaktım dün akşam fakat discordda birkaç kişi akko alınmaz , İqunix çok iyi tarzı mesajlar aldım. O yüzden akkodan soğuttular beni biraz. Fakat İqu'ya dönüp baktığım zaman iyi güzel fps oyunları için ama eksisi çok fazla. F tuşları yok , knob ( ses tekerleği ) yok , rengi siyah , fiyatı 2 bin daha pahalı. Yani o yüzden hiç alasım gelmiyor. Kafam allak bullak olmuştu buraya sorim dedim de sanırım akkoda karar verdim gibi.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
eyyüb

akko 007b he aldım başta iade ettim boşluk tuşu biraz titriyor denmiş ama cözülcek bir şey var hem mekanik hem manyetik swtich destekli :)
bunun nerdeyse aynı aliminyum sevmeyenler için seçenek olabilir birde onun yükseklik ayarı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir ara m1w ile 007B ile arada kalmıştım. M1W'nin tek artısı alüminyum olması. Fakat 007 olanda roar mod , snap tap gibi özellikler olunca plastik olsun ama içi dolu bir klavye olsun kafasına girdim. O yüzden 007B'ye yöneldim. Tam alacaktım dün akşam fakat discordda birkaç kişi akko alınmaz , İqunix çok iyi tarzı mesajlar aldım. O yüzden akkodan soğuttular beni biraz. Fakat İqu'ya dönüp baktığım zaman iyi güzel fps oyunları için ama eksisi çok fazla. F tuşları yok , knob ( ses tekerleği ) yok , rengi siyah , fiyatı 2 bin daha pahalı. Yani o yüzden hiç alasım gelmiyor. Kafam allak bullak olmuştu buraya sorim dedim de sanırım akkoda karar verdim gibi.
bende 007b he halen gözüm kaldı yalan yok aşırı para vermeye gerek yok f tuşu olmayan ses tekerleği olmayan klavyede aşırı para vermeye gerek yok akko fanı değilim ama mantiken aşırı pahalı klavye gönlünden geleni al bence millete bakma :)
007b he kulanan memnun olan var 2 arkadaş :)

Alsancak1

80+ Bronze
akko 007b he aldım başta iade ettim boşluk tuşu biraz titriyor denmiş ama cözülcek bir şey var hem mekanik hem manyetik swtich destekli :)
bunun nerdeyse aynı aliminyum sevmeyenler için seçenek olabilir birde onun yükseklik ayarı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende 007b he halen gözüm kaldı yalan yok aşırı para vermeye gerek yok f tuşu olmayan ses tekerleği olmayan klavyede aşırı para vermeye gerek yok akko fanı değilim ama mantiken aşırı pahalı klavye gönlünden geleni al bence millete bakma :)
Hocam 007b he ' de niye gözünüz kaldı ki sizinkinden çok farkı yok sadece roar mod ve snap tap var extradan. Onun dışında birebir aynı yani. Sizinki de gayet iyi bence

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
eyyüb
Hocam 007b he ' de niye gözünüz kaldı ki sizinkinden çok farkı yok sadece roar mod ve snap tap var extradan. Onun dışında birebir aynı yani. Sizinki de gayet iyi bence
param olsa koleksiyon yaparım asdasd 2side harika bence :)
ben %98 klavye seviyorum full size ona rağmen aldım manyetik full size gelirse böyle akko,mosgeek felan alırım yani :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,348
Üyeler
170,349
Son üye
vormyr
Top Bottom