Neler Yeni

Yardım IQUNIX mi yoksa AKKO mu ?

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
mershadow
7000 tl klavye için israf yav. yinede siz bilirsiniz...

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Berker Mısırlıoğlu
akko klavye için mi dediniz yoksa genel olarak mı ?
tepkime süresinde 1k hz ile 8k hz'nin bir farkı yok tamamen pazarlama, en fazla bataryanı öldürürsün şarj 1 hafta gideceğine 2-3 gün gider 8k hz'de. illa manytetik switch olsun diyorsan m1 modellerine bakabilirsin pilleri daha büyük ve daha uygun fiyatlılar. mod07 yerine m1 almak daha mantıklı geldi, ayrıca farkı yok gibi duruyor. M1 aluminyum kasa. şahsen 9k f tuşları ve ses tekerleği olmayan bir klavyeye vermem asla. daha uygun fiyata daha iyi ürünler de bulabilirsin

Alsancak1

80+ Bronze
tepkime süresinde 1k hz ile 8k hz'nin bir farkı yok tamamen pazarlama, en fazla bataryanı öldürürsün şarj 1 hafta gideceğine 2-3 gün gider 8k hz'de. illa manytetik switch olsun diyorsan m1 modellerine bakabilirsin pilleri daha büyük ve daha uygun fiyatlılar. mod07 yerine m1 almak daha mantıklı geldi, ayrıca farkı yok gibi duruyor. M1 aluminyum kasa. şahsen 9k f tuşları ve ses tekerleği olmayan bir klavyeye vermem asla. daha uygun fiyata daha iyi ürünler de bulabilirsin

Hocam ben de F tuşları ve ses tekerleği olmadığı için 9k vermek istemiyorum ona aslında. Bir de ben onu alırsam üzerine beyaz keycaps takacam. Fakat klavye siyah olduğu için çerçeveleri siyah bir şekilde gözüme batacak. Benim setupum komple beyaz. Bu yüzden akkoyu alasım geliyor. Ama performans konusuna bakarsak da iqunix daha iyi. Sizin attığınız m1 modellerini de inceledim. Fakat akko alacaksam benim atmış olduğum bir tık daha iyi hocam. Çünkü roar mod ve snap tap özellikleri var. Sizin attıklarınızda yok. Size şunu sormak istiyorum aslında , konu detayındaki iki klavyeden birini kesin alacam yani o konuda netim. İqunix daha performanslı fakat hem pahalı hem de siyah renk. Sizce bunu alırsam ve üzerine beyaz keycaps takarsam çerçeveleri sırıtır mı beyaz ekipmanlarımın içinde ? Sırıtır derseniz direkt akko olanı alıp geçeyim 2 bin lira da daha ucuz en azından.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Hocam ben de F tuşları ve ses tekerleği olmadığı için 9k vermek istemiyorum ona aslında. Bir de ben onu alırsam üzerine beyaz keycaps takacam. Fakat klavye siyah olduğu için çerçeveleri siyah bir şekilde gözüme batacak. Benim setupum komple beyaz. Bu yüzden akkoyu alasım geliyor. Ama performans konusuna bakarsak da iqunix daha iyi. Sizin attığınız m1 modellerini de inceledim. Fakat akko alacaksam benim atmış olduğum bir tık daha iyi hocam. Çünkü roar mod ve snap tap özellikleri var. Sizin attıklarınızda yok. Size şunu sormak istiyorum aslında , konu detayındaki iki klavyeden birini kesin alacam yani o konuda netim. İqunix daha performanslı fakat hem pahalı hem de siyah renk. Sizce bunu alırsam ve üzerine beyaz keycaps takarsam çerçeveleri sırıtır mı beyaz ekipmanlarımın içinde ? Sırıtır derseniz direkt akko olanı alıp geçeyim 2 bin lira da daha ucuz en azından.
şqunix daha performanslı derken tam neyi performanslı ben göremedim.

Alsancak1

80+ Bronze
şqunix daha performanslı derken tam neyi performanslı ben göremedim.
Hız , tepkime , gecikme açısından wootingi geçen bir klavyeymiş. Şuan yurtiçinde alınabilecek en hızlı klavye yani. Fps oyunları için ideal. Ben de try hard fps oynuyorum. O yüzden tam benlik aslında. Fakat renginden dolayı setup'uma uymuyor

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,274
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Uzun araştırmalarım sonucu bu iki klavyeden birini birazdan sipariş geçecem. Alt tarafa bütün detayları yazdım. Sizlerin vereceği fikirler doğrultusunda birini bu gece bitmeden almış olacam. O yüzden lütfen okuyup geçmeyin rica ediyorum.

İqunix ez63 HE

Artıları :

1) Gecikme değeri son derece düşük ve fps oyunları için çok ideal bir klavye olarak duruyor.
2) alüminyüm kasadan oluşuyor.

Eksileri :

1) F tuşları yok .
2) ses ayarlama tekerleği yok.
3) Bu klavyenin rengi siyah. Benim diğer ekipmanlarım beyaz. Bu şekilde kullanırsam setup'u bozar maalesef. Fakat elimde beyaz keycapsler var temudan almış olduğum. Bu klavyeyi alırsam bu keycapsleri takacam. Ama klavyenin kendisi siyah olduğu için üzerinde beyaz tuşlar sırıtır mı bilemiyorum. Bunun cevabını sizlere bırakıyorum.

Akko

Artıları :

1) F tuşları var
2) ses ayarlama tekerleği var
3) beyaz renk olduğu için setup'uma uygun.

Eksileri :

1) iqunixe göre perfomansı sanırım daha zayıf. Ama emin değilim , karşılaştırma videosu falan bulamadım maalesef.
2) plastik kasa.

IQUNIX GAMİNG GEN FİYATI

AKKO GAMİNG GEN FİYATI
https://www.gaming.gen.tr/urun/6040...e-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ al hem paran cebinde kalır hem akkonun -leri gider hemde artan parayla beğendiğin bir switchi alıp klavyeni custemize ederssin keycaps switch ile

Alsancak1

80+ Bronze
https://www.gaming.gen.tr/urun/6040...e-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ al hem paran cebinde kalır hem akkonun -leri gider hemde artan parayla beğendiğin bir switchi alıp klavyeni custemize ederssin keycaps switch ile
Hocam çok teşekkür ederim fakat bu attığınız klavyeyi falan ben baya araştırdım. Yani şuan akko markasından alırsam sadece 007B HE modelini almayı düşünüyorum. Çünkü benim atmış olduğumda roar mod , snap tap gibi özellikler var. Sizden ricam şu , sadece konu detayındaki 2 klavyeden birini önerir misiniz ? 2 haftadır bir sürü klavye araştırdım , hepsini eleye eleye bu ikisi arasında kaldım. Artık karar verip birini almak istiyorum. Benim attığım akkonun plastik olması eksi bir özellik fakat çok da umrumda değil açıkçası. Sadece performans konusuna kafam takıldı. İqunix olan fps oyunları için canavar. Ama hem 2 bin lira daha pahalı hem de rengi siyah olduğu için benim setup'a uymuyor. Şuan elimde temudan almış olduğum beyaz puding keycapsler var. Eğer iqunix'i alırsam onları takacam ve alta bir fotoğraf attım ona bir bakın. Birisi almış bu klavyeyi ve beyaz keycaps takmış. Fakat çerçeveleri siyah olduğu için bir tık kötü duruyor gibime geldi. Sizce bu klavyeyi alıp beyaz keycaps mi takayim yoksa akko olan zaten beyaz olduğu için onu mu alıp geçeyim ?

Ekler

• IMG_4999.jpg
    IMG_4999.jpg
    1.3 MB · Hit: 11
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Açık konuşayım bu hız olayı fazla abartılmaya başlandı, gerek 8k polling rate olsun gerek manyetik switch hızı veya senin dediğin roar mod veya snap tap olsun hepsi toplansa senin oyun performansını %1 bile etkileyecek şeyler değil. Ama senin açından konuşayım. Ben sırf 2-3 ms daha düşük alacağım diye kablolu, bence çirkin olan, F tuşları ve ses tekerleği olmayan bir klavyeye 9k vermezdim. akko bu durumda daha iyi. ancak onda da plastik kasa ve 3600mah batarya var. durumu şöyle anlatayım 2300tl'ye alınan aula f87'de 4000mah pil var. Bana kalırsa alınacak klavyeler değil. hepsi boşa para. Bunları o özellikler aşırıya kaçar diye demiyorum, özelliklerin etkisi yok diyorum direkt boşa para bence. Normal switchli bir klavye hissiyat ve tatmin etme olarak yok edecektir. Neyse, sadece ikisi arasında tercih yapacaksan akko daha iyi plastik olması da bence - bir yan da değil fiyatı değiştiren bir unsur. fiyat düşükse plastik daha iyi bence

GPiro

80+ Platinum
Açık konuşayım bu hız olayı fazla abartılmaya başlandı, gerek 8k polling rate olsun gerek manyetik switch hızı veya senin dediğin roar mod veya snap tap olsun hepsi toplansa senin oyun performansını %1 bile etkileyecek şeyler değil. Ama senin açından konuşayım. Ben sırf 2-3 ms daha düşük alacağım diye kablolu, bence çirkin olan, F tuşları ve ses tekerleği olmayan bir klavyeye 9k vermezdim. akko bu durumda daha iyi. ancak onda da plastik kasa ve 3600mah batarya var. durumu şöyle anlatayım 2300tl'ye alınan aula f87'de 4000mah pil var. Bana kalırsa alınacak klavyeler değil. hepsi boşa para. Bunları o özellikler aşırıya kaçar diye demiyorum, özelliklerin etkisi yok diyorum direkt boşa para bence. Normal switchli bir klavye hissiyat ve tatmin etme olarak yok edecektir. Neyse, sadece ikisi arasında tercih yapacaksan akko daha iyi
amaçları farkı f87 ile önermek saçma olmuş

Alsancak1

80+ Bronze
Açık konuşayım bu hız olayı fazla abartılmaya başlandı, gerek 8k polling rate olsun gerek manyetik switch hızı veya senin dediğin roar mod veya snap tap olsun hepsi toplansa senin oyun performansını %1 bile etkileyecek şeyler değil. Ama senin açından konuşayım. Ben sırf 2-3 ms daha düşük alacağım diye kablolu, bence çirkin olan, F tuşları ve ses tekerleği olmayan bir klavyeye 9k vermezdim. akko bu durumda daha iyi. ancak onda da plastik kasa ve 3600mah batarya var. durumu şöyle anlatayım 2300tl'ye alınan aula f87'de 4000mah pil var. Bana kalırsa alınacak klavyeler değil. hepsi boşa para. Bunları o özellikler aşırıya kaçar diye demiyorum, özelliklerin etkisi yok diyorum direkt boşa para bence. Normal switchli bir klavye hissiyat ve tatmin etme olarak yok edecektir. Neyse, sadece ikisi arasında tercih yapacaksan akko daha iyi
Çok güzel özetlemişsiniz. Haklısınız aslında perfonmasa çok fazla takılmamak lazım. Fakat ben kablosuz olarak kullanmayacağımdan ötürü içindeki mah çok önemli değil benim için. Sadece tek eksisi plastik olması sanırım bu benim attığım akkonun. O halde akko alıp geçeyim ben. Çok teşekkür ederim ilginiz için.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
bnde arıyorum bi yandan kararsızım napsam bilmiyorum o kadar para vermek de istemiyorum bi yandan
ama tekrar 60lık klavye almam ve ses tuşu daolsun istiyorum fps oyunları oynuyırum

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Berker Mısırlıoğlu
amaçları farkı f87 ile önermek saçma olmuş
hocam yazdığımı okumadın mı yoksa bielrek mi yapıyorsun 2200'lük klavyede 4000 mah batarya var dedim f87 önermedim. 7k'lık klavyede 3600 bataryanın az olduğunu göstermek için örnek verdim. Tekrar oku

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,348
Üyeler
170,349
Son üye
vormyr
Top Bottom