Neler Yeni

Yardım IQUNIX mi yoksa AKKO mu ?

Nyhaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Egemen Demir
İlgilendiği Kategoriler
Klavye , Mouse
Instagram
4nyha
tamam dostum öner ozaman ugraşmıyorum sizle
Yok ben uğraşıcam senin ile. Mod tap ile snap tapin arasındaki farkları dahi bilmiyorsun daha. Arasındaki farklar bunlar. Bunları öğrenmeden gelip klavye önerme bence.

1742563009991.png

1742563029819.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tartışmanızı balla kesiyorum da benim konu detayını sonuna kadar okuduysanız siz de fikir belirtir misiniz merak ettim düşüncelerinizi.
konuyu okuyup geleyim bi.

GPiro

80+ Platinum

Nyhaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Egemen Demir
İlgilendiği Kategoriler
Klavye , Mouse
Instagram
4nyha

Alsancak1

80+ Bronze

Hocam sizin belliki bu konuda bilginiz yüksek. Size 3 adet sorum olacak tek tek cevaplarsanız ben de ona göre karar verip sipariş geçecem. Rica ediyorum sırayla cevaplayın şu sorularımı ben de ona göre diğerlerini eleyip karar vereyim.

1) Akko olanı neden önermiyorsunuz ?

2) Benim farem , kulaklığım , mousepadim komple beyaz olduğu için klavyeyi de beyaz almayı düşünüyorum setup'u bozmaması için. Fakat şöyle bir durum var. Elimde şuan beyaz puding keycapsler var. Hangi klavyeyi alırsam alayim bunları kullanacam zaten. Sizin attığınız bu HM80 gri bir klavye. Sizce bunu alıp üstündeki tuşları kendi beyaz keycaps'lerim ile değiştirirsem , yani gri kasa üstüne beyaz keycaps çirkin durur mu ? Açıkçası estetik görüntüye de en az klavyenin performansı kadar önem veriyorum.

3) Akkodan tamamen vazgeçersem , HM80 ile İqunix ez63 arasında performans farkı var mı ? İkisi de gateron jade pro switch kullanıyormuş gördüğüm kadarıyla.

Nyhaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Egemen Demir
İlgilendiği Kategoriler
Klavye , Mouse
Instagram
4nyha
Hocam sizin belliki bu konuda bilginiz yüksek. Size 3 adet sorum olacak tek tek cevaplarsanız ben de ona göre karar verip sipariş geçecem. Rica ediyorum sırayla cevaplayın şu sorularımı ben de ona göre diğerlerini eleyip karar vereyim.

1) Akko olanı neden önermiyorsunuz ?

2) Benim farem , kulaklığım , mousepadim komple beyaz olduğu için klavyeyi de beyaz almayı düşünüyorum setup'u bozmaması için. Fakat şöyle bir durum var. Elimde şuan beyaz puding keycapsler var. Hangi klavyeyi alırsam alayim bunları kullanacam zaten. Sizin attığınız bu HM80 gri bir klavye. Sizce bunu alıp üstündeki tuşları kendi beyaz keycaps'lerim ile değiştirirsem , yani gri kasa üstüne beyaz keycaps çirkin durur mu ? Açıkçası estetik görüntüye de en az klavyenin performansı kadar önem veriyorum.

3) Akkodan tamamen vazgeçersem , HM80 ile İqunix ez63 arasında performans farkı var mı ? İkisi de gateron jade pro switch kullanıyormuş gördüğüm kadarıyla.
Aslında olay tamamen pcb ile alakalı. Akko da gayet iyi ancak ben olsam sikakeyb alırım. ama akko da alınabilir tabii güzel marka. Iqunix bu fiyatını haketmiyor. max 5k verilir o klavyeye. bu durumda 2 tane seçeneğiniz kalıyor. tabii ben olsam sikakeyb seçerim ama akko da iyi bunu tekrar diyeyim. Neredeyse aynı denebilir ama gateron jadeler daha iyi diye biliyorum. Seçim sizin. Keycaps olarak da gayet iyi durur. keycaps olarak da gayet iyi durur aslında beyaz setupta sikakeyb. Eğer akko alıcaksanız https://www.gaming.gen.tr/urun/5847...ik-switch-rgb-kablosuz-mekanik-gaming-klavye/ bunu alın derim.

Alsancak1

80+ Bronze
Aslında olay tamamen pcb ile alakalı. Akko da gayet iyi ancak ben olsam sikakeyb alırım. ama akko da alınabilir tabii güzel marka. Iqunix bu fiyatını haketmiyor. max 5k verilir o klavyeye. bu durumda 2 tane seçeneğiniz kalıyor. tabii ben olsam sikakeyb seçerim ama akko da iyi bunu tekrar diyeyim. Neredeyse aynı denebilir ama gateron jadeler daha iyi diye biliyorum. Seçim sizin. Keycaps olarak da gayet iyi durur. keycaps olarak da gayet iyi durur aslında beyaz setupta sikakeyb. Eğer akko alıcaksanız https://www.gaming.gen.tr/urun/5847...ik-switch-rgb-kablosuz-mekanik-gaming-klavye/ bunu alın derim.
Santorini olanın joy of life olandan farkı sadece switchleri hocam. Santorini'de sakura pink var , joy life'de cream yellow var. Santorini 300 tl daha pahalı. Akko tercih edecek olursam neden santorini olanı alın diyorsunuz yani ne açıdan daha iyi joy life'ye göre ?

Nyhaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Egemen Demir
İlgilendiği Kategoriler
Klavye , Mouse
Instagram
4nyha
Santorini olanın joy of life olandan farkı sadece switchleri hocam. Santorini de sakura pink var , joy life'de cream yellow var. Santorini 300 tl daha pahalı. Akko tercih edecek olursam neden santorini olanı alın diyorsunuz yani ne açıdan daha iyi joy life'ye göre ?
Beyaz setupda daha iyi durur bu rengi hoşuma gidiyor. aralarındaki fark 0 denebilir. Eğer keycaps alıcaksanız joy of life alın fazla para vermeye gerek yok.
1742564487933.png

Alsancak1

80+ Bronze
Sanki krem rengine daha çok benziyor ama :D

Beyazların yanında sırıtmaz bence
HM80 daha mantıklı gelmeye başladı. Akko ile aynı fiyat fakat sikakeyb olanda gateron jade pro switchler var. Siz ne dersiniz ?

Beyaz setupda daha iyi durur bu rengi hoşuma gidiyor. aralarındaki fark 0 denebilir. Alıntıyı görüntüle
Ha siz sadece keycaps'lere göre santorini alın dediniz yani. Hocam akko bile alsam o keycapsler'i çıkartacam. Kendi puding beyaz keycapslerimi takacam :D Akko'dakiler ışık geçirmiyor çünkü.

Nyhaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Egemen Demir
İlgilendiği Kategoriler
Klavye , Mouse
Instagram
4nyha
HM80 daha mantıklı gelmeye başladı. Akko ile aynı fiyat fakat sikakeyb olanda gateron jade pro switchler var. Siz ne dersiniz ?

Ha siz sadece keycaps'lere göre santorini alın dediniz yani. Hocam akko bile alsam o keycapsler'i çıkartacam. Kendi puding beyaz keycapslerimi takacam :D Akko'dakiler ışık geçirmiyor çünkü.
O zaman joy of life alın hocam.

Alsancak1

80+ Bronze
O zaman joy of life alın hocam.
Sizin fikirleriniz doğrultusunda iqunixi saldım , eledim direkt. Şuan joy of life veya sikakeyb hm80 arasında bir seçim yapıp sipariş vermesi kaldı geriye. Siz sikakeyb önerdiniz en başta. Kafam çok karıştı valla hocam az para değil sonuçta yanlış karar vermek istemiyorum. Sikakeyb olandaki switchler çok kaliteli o yüzden onu alasım var aslında fakat akko'nun da kasası beyaz olduğu için setup'a daha uygun durur. Çok zor karar valla ne yapsam bilemedim.

Nyhaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Egemen Demir
İlgilendiği Kategoriler
Klavye , Mouse
Instagram
4nyha
Sizin fikirleriniz doğrultusunda iqunixi saldım , eledim direkt. Şuan joy of life veya sikakeyb hm80 arasında bir seçim yapıp sipariş vermesi kaldı geriye. Siz sikakeyb önerdiniz en başta. Kafam çok karıştı valla hocam az para değil sonuçta yanlış karar vermek istemiyorum. Sikakeyb olandaki switchler çok kaliteli o yüzden onu alasım var aslında fakat akko'nun da kasası beyaz olduğu için setup'a daha uygun durur. Çok zor karar valla ne yapsam bilemedim.
Aralarında öyle abartılıcak farklar yok hocam. Joy of life alın geçin yoksa zam gelicek en yakın zamanda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,348
Üyeler
170,349
Son üye
vormyr
Top Bottom