WACOM ONE BY MEDİUM grafik tablet 1299TL

Arkadaşlar Merhaba, 1299 olmuş denmiş ancak başta ne kadardı ki ?

merak eden arkadaşlar için aynı modeli 3 4 yıldır kullanıyorum. amazon almanyadan 700tlye almıştım. 2025'e göre bu fiyat çok iyi. ürünün tek sıkıntısı kalem uçlarının çok çabuk aşınması. sert bastırarak yazan biriyseniz çok çabuk aşınıyor. belli bir kullanımdan sonra ucu çıkarıp 180 derece döndürüp tekrardan takmanız iyi olur yoksa tek bir taraf aşınıyor dengesizlik oluyor. içinden yedek uç çıkıyor ama çok kullanan birini fazla götürmez. ben sorunu tablet ekran koruyucu alıp tabletin üstüne yapıştırarak çözmüştüm. hem daha kaygan istediğim gibi oldu hem de aşınma sorununu %90 çözdüm. kablosu biraz kısa olduğu için internetten 2 metrelik ugreen kablo aldım içinden çıkan kabloya göre daha iyi ve esnek.

merak ettiğiniz başka bir şey varsa sorabilirsiniz

merak eden arkadaşlar için aynı modeli 3 4 yıldır kullanıyorum. amazon almanyadan 700tlye almıştım. 2025'e göre bu fiyat çok iyi. ürünün tek sıkıntısı kalem uçlarının çok çabuk aşınması. sert bastırarak yazan biriyseniz çok çabuk aşınıyor. belli bir kullanımdan sonra ucu çıkarıp 180 derece döndürüp tekrardan takmanız iyi olur yoksa tek bir taraf aşınıyor dengesizlik oluyor. içinden yedek uç çıkıyor ama çok kullanan birini fazla götürmez. ben sorunu tablet ekran koruyucu alıp tabletin üstüne yapıştırarak çözmüştüm. hem daha kaygan istediğim gibi oldu hem de aşınma sorununu %90 çözdüm. kablosu biraz kısa olduğu için internetten 2 metrelik ugreen kablo aldım içinden çıkan kabloya göre daha iyi ve esnek.

merak ettiğiniz başka bir şey varsa sorabilirsiniz
çizime başlamak için alınır mı? anime/manga vs. çizerim diye düşünüyorum ama daha önce hiç çizmedim

kalemin aşınmasını ya da geç aşınmasını istiyorsanız. Tablet ilk geldiğinde dışında koruma ambalajı oluyor onu sökmeyin ben o şekilde 1 sene kullandı sınav zamanı kalem hiç aşınmadı. Sonra şeytn dürttü o koruma poşetini yırttım kalem 2-3 ayda aşınmaya başladı. Kalem uçları aşınsada dert etmeyin. Wacom Standart Kalem Ucu ACK20001 uyumlu uçları alabilirsiniz. En son 400 tl civarıydı 5 tanesi.

Çizim eldivenleri satılıyor 300 400 tl ye el kaydığı için işe yarar ama cok para vermek istemeyen bilardo oynamaya gitsin bilardo eldivenleri tersten takınca aynı görevi görüyor :)

6 7 ay önce yazı yazmak için 2k ya aldım bu paraya beleş.Almadan önce araştırmıştım çizim konusunda daha iyi markalar var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,640
Üyeler
183,866
Son üye
oguzleyla
Geri