Wallpaper Engine alacağım ama çok kararsızım

Sence masaüstündde gündelik kullanımda bir yavaşlama ortaya çıkarır mı? Fikrini almak istedim?
Bende eski bir laptop vardı, onda biraz kasma yapıyordu.
Ama sendeki sistemden daha düşük bir laptoptu.
Steam'den al, yükle, dene. İade süresi var zaten.
Bir aksilik-donma olursa, geri verirsin.
Ücretsiz denemiş olursun.

Arkadaşlar valla cazibesine dayanamadım o yüzden wallpaper engine almaya karar verdim ama bir yandan da elim gitmiyor. Çünkü sistemim masaüstünde 4-5.5gb arası RAM kullanıyor. Ara sıra %75'i de gördüğünü bilirim RAM kullanımında. Sizce bir sıkıntı olur mu ayarları optimize etsem uygulamayı alınca. Sadece oyun oynarken devre dışı bırakmak istiyorum hareket özelliğini. Sizce ne yapayım?

Sistemim; İ5 2400, GTX 1650 Aero, 8GB RAM 1333mhz

Yorumlarınızı bekliyorum dostlar @KaanCK @Fiery @VitoScaletta @crazyreign @$ilentX

al güzel uygulamadır ben kullanıyorum mesela oyun oynarken etki etmiyor güzel wallpaper ları var

Arkadaşlar valla cazibesine dayanamadım o yüzden wallpaper engine almaya karar verdim ama bir yandan da elim gitmiyor. Çünkü sistemim masaüstünde 4-5.5gb arası RAM kullanıyor. Ara sıra %75'i de gördüğünü bilirim RAM kullanımında. Sizce bir sıkıntı olur mu ayarları optimize etsem uygulamayı alınca. Sadece oyun oynarken devre dışı bırakmak istiyorum hareket özelliğini. Sizce ne yapayım?

Sistemim; İ5 2400, GTX 1650 Aero, 8GB RAM 1333mhz

Yorumlarınızı bekliyorum dostlar @KaanCK @Fiery @VitoScaletta @crazyreign @$ilentX
Ucuz zaten alabilirsin. İlk açılışta ayarlarını seçiyorsun ben en düşükte kullanıyorum.

Sence masaüstündde gündelik kullanımda bir yavaşlama ortaya çıkarır mı? Fikrini almak istedim?

Zaten ayarlardan yapabiliyorsun onu. Mesela hareketli duvar kağıdını masaüstüne yaptığın zaman ÖR veriyorum Google açtın o arkadaki hareket eden fotoğraf otomatik olarak duruyor. Onu ayarlardan yapabilirsin. Sonra tekrar masaüstünü gördüğün zaman kaldığın yerden devam ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,014
Üyeler
190,678
Son üye
Takoolepsi
Geri