Neler Yeni

Warcraft'ın Bu Kitaplarını Nasıl Alabilirim?

Belphegor

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
Strateji oyunları ve tanklar
Merhaba, garip bir uğraşım olsun istedim ve çok sevdiğim Warcraft evrenine dalmayı düşündüm. Bazı insanlara bakıyorum ve istedikleri serinin her şeyini satın alıyorlar. Ben de öyle bir yola girdim. Elimden geldiğince Warcraft kitabı satın aldım.

Şu an elimde Arthas: Lich King'in Yükselişi ve Warcraft Birinci var. Birinci kitap bitti. Yükseliş ise bitmek üzere. Nadir kitap üzerinden de aldıklarımı sizinle paylaştım.

Warcraft birinci kitabı aldım ama ikinci ve üçüncü kitapları hiçbir yerde satılmıyor. Sadece archive sitesinde bulabildim ve onun da Türkçesi yok. Yazıları sürekli büyütüp küçültmem gerekiyor. Bu serileri Türkçe bulamaz mıyım?
Ek olarak aldığım ve hala alamadığım, bulamadığım serileri paylaşıyorum.

Ekler

• 1.png
    1.png
    392.7 KB · Hit: 28
  • 2.png
    2.png
    23.7 KB · Hit: 25
  • 3.png
    3.png
    23.2 KB · Hit: 23
  • Alamadıklarım.png
    Alamadıklarım.png
    623.6 KB · Hit: 19
  • 6.png
    6.png
    145.5 KB · Hit: 20
Son düzenleme:

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,657
İsim
Mehmet Aslan
Merhaba, garip bir uğraşım olsun istedim ve çok sevdiğim Warcraft evrenine dalmayı düşündüm. Bazı insanlara bakıyorum ve istedikleri serinin her şeyini satın alıyorlar. Ben de öyle bir yola girdim. Elimden geldiğince Warcraft kitabı satın aldım.

Şu an elimde Arthas: Lich King'in Yükselişi ve Warcraft Birinci var. Birinci kitap bitti. Yükseliş ise bitmek üzere. Nadir kitap üzerinden de aldıklarımı sizinle paylaştım.

Warcraft birinci kitabı aldım ama ikinci ve üçüncü kitapları hiçbir yerde satılmıyor. Sadece archive sitesinde bulabildim ve onun da Türkçesi yok. Yazıları sürekli büyütüp küçültmem gerekiyor. Bu serileri Türkçe bulamaz mıyım?
Ek olarak aldığım ve hala alamadığım, bulamadığım serileri paylaşıyorum.

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunları aldım zaten ve resimlerini paylaştım. Ayrıca bir site buldum ve oradan Warcraft'ın ikinci kitabını Türkçe olarak okudum. Geriye sadece üçüncü kitap kaldı.
Şimdi de bu neyse buna başladım:

Ekler

• 67.png
    67.png
    975.1 KB · Hit: 17
  • 632.png
    632.png
    2 MB · Hit: 15

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Readcomic üzerinden çoğu seriyi buldum. Benden sonra araştırma yapacak olan arkadaşla son notumu bırakmak istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,296
Üyeler
162,663
Son üye
ITheCrescent
Top Bottom