Dahası
- Reaksiyon skoru
- 49
- İsim
- Oğuz
- İlgilendiği Kategoriler
- Strateji oyunları ve tanklar
Merhaba, garip bir uğraşım olsun istedim ve çok sevdiğim Warcraft evrenine dalmayı düşündüm. Bazı insanlara bakıyorum ve istedikleri serinin her şeyini satın alıyorlar. Ben de öyle bir yola girdim. Elimden geldiğince Warcraft kitabı satın aldım.
Şu an elimde Arthas: Lich King'in Yükselişi ve Warcraft Birinci var. Birinci kitap bitti. Yükseliş ise bitmek üzere. Nadir kitap üzerinden de aldıklarımı sizinle paylaştım.
Warcraft birinci kitabı aldım ama ikinci ve üçüncü kitapları hiçbir yerde satılmıyor. Sadece archive sitesinde bulabildim ve onun da Türkçesi yok. Yazıları sürekli büyütüp küçültmem gerekiyor. Bu serileri Türkçe bulamaz mıyım?
Ek olarak aldığım ve hala alamadığım, bulamadığım serileri paylaşıyorum.
Şu an elimde Arthas: Lich King'in Yükselişi ve Warcraft Birinci var. Birinci kitap bitti. Yükseliş ise bitmek üzere. Nadir kitap üzerinden de aldıklarımı sizinle paylaştım.
Warcraft birinci kitabı aldım ama ikinci ve üçüncü kitapları hiçbir yerde satılmıyor. Sadece archive sitesinde bulabildim ve onun da Türkçesi yok. Yazıları sürekli büyütüp küçültmem gerekiyor. Bu serileri Türkçe bulamaz mıyım?
Ek olarak aldığım ve hala alamadığım, bulamadığım serileri paylaşıyorum.
Ekler
Son düzenleme: