Warp internet hızımı kısıtlıyor neden nasıl düzeltirim

cyhperr

80+
Reaksiyon skoru
11
1.000mbps internetim var kablom cat8 modemde lan1 e takılı warp açınca internet 60 mbps düşüyor warp dns 1.1.1.1 açınca internet normal ama discord açılmıyor bu seferde goodbyedpi indiremem açık kaynak fakat güvenmiyorum warpı nasıl yapabilirim düzeltirim internetim süperonline

1.000mbps internetim var kablom cat8 modemde lan1 e takılı warp açınca internet 60 mbps düşüyor warp dns 1.1.1.1 açınca internet normal ama discord açılmıyor bu seferde goodbyedpi indiremem açık kaynak fakat güvenmiyorum warpı nasıl yapabilirim düzeltirim internetim süperonline

İPV4İPV6
1.1.1.1
1.0.0.1
2606:4700:4700::1111
2606:4700:4700::1001
bu ayarları yaparmısın ikisini de değiştir yani ipv4/ipv6 ikisi içinde yap ipv6 kullandığın için problem yaşıyorsun goodbyedpi sil kullanma

Ekran görüntüsü 2025-10-11 192339.webp
Ekran görüntüsü 2025-10-11 192257.webp
Ekran görüntüsü 2025-10-11 192308.webp

Son düzenleme:
GoodbyeDPI indirmemeniz için hiçbir sebep yok kullandığınız WhatsApp, Instagram veya e devlet bu uygulamadan daha güvensiz. Açık kaynak kodları var ki github'da paylaşılan random paylaşamaz kimse çeşitli kontroller yapılıyor, bakılıyor, iyice araştırılıyor o şekilde paylaşım yapabiliyorlar. Açık kaynaklı olması da bu yüzden önemli. Warp falan kurtarmaz sizi. Goodbyedpi indirin geçin. Olmadı SplitWire bakın.

goodbyedpi ın birçok versiyonu var çağrının yaptığı leş goodbyedpiları kullanmanızı önermem eğer delaylı oynamak istiyorsanız oyunları evet birçok goodbyedpi sürümü var ve bunu türkler bulmadı rusların yaptığı bir programdı kendinize uygun bir goodbyedpi bulmak için baya araştırma yapmanız gerekiyor

O çok gisar interneti VPN gibi çalışır, Goodbyebyebye diye bir şey vardı sanırım tam hatırlamıyorum; o işe yarar gibi l.

goodbyedpi ın birçok versiyonu var çağrının yaptığı leş goodbyedpiları kullanmanızı önermem eğer delaylı oynamak istiyorsanız oyunları evet birçok goodbyedpi sürümü var ve bunu türkler bulmadı rusların yaptığı bir programdı kendinize uygun bir goodbyedpi bulmak için baya araştırma yapmanız gerekiyor
Leş mi sorunsuz 5 ms ile oyun oynuyorum? önerdiğim kişilere de indirttim hiçbir sorun yaşamadılar.

Geri