Wartales Güncel Türkçe Yama + Tüm DLC'ler (AI)

Mellon1 Hocam YEni Dlc türkçe yama güncellemesi gelir mi oyunu oynamıyorum sizi bekliyoruz :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yamalarınız efsane iyiydi.

Önden söyleyeyim, Ben bir oyun çevirmeni veya çevirme yapacak kadar iyi ingilizceye sahip biri değilim. Bu yamayı, oyunu güncel sürüm + tüm DLC’lerle Türkçe oynamak istediğim için yapay zekâ (GPT-5 Thinking) çevirisi ile hazırladım. Birkaç test yaptım, şimdilik sorun görmedim. İsteyen olur diye sizlerle de paylaşıyorum.

DLC'ler ve Sürüm
Son sürüm : v1.0.43355
The Fief > Yeni DLC
The Skelmar invasion
The Tavern Opens
The Beast Hunt
Pirates of Belerion
The Pits

Alıntıyı görüntüle

Kurulum Xbox : İndirdiğiniz 2 dosyayı oyunun kurulu olduğu yerdeki dosyalar ile değiştirin başka bir şey yapmanıza gerek yok.

Kurulum Steam : İndirdiğiniz res.pak dosyasını oyunun kurulu olduğu yerdeki ile değiştirin yeterli.
Eğer steam sürümünde
(export_en ve texts_en) dosyalarını görürseniz onları silip res.pakı değiştirmeniz yeterli olur veya indirdiğiniz dosyadaki (export_en ve texts_en) dosyaları ile değiştirebilirsiniz.

İndirme Linki Xbox : Wartales Türkçe Yama (Güncellendi 01/09/2025) Xbox henüz DLC güncellemesini getirmemiş !
İndirme Linki Steam : Wartales Steam TürkçeYama (26/09/2025)

İyi oyunlar! 🙂
Hocam Harikasınız 24 saat geçmeden elinize sağlık

yamayı ekleyince oyuna girerken bazı oyun dosyaları doğru yüklenmemiş hatalara sebep olablir diyor; oynarken birçok savaşta sıra tıkanıyor, hamle yapamıyorsun oyun kesiliyor, oynanmıyor yani, sadece bende mi böyle acaba

yamayı ekleyince oyuna girerken bazı oyun dosyaları doğru yüklenmemiş hatalara sebep olablir diyor; oynarken birçok savaşta sıra tıkanıyor, hamle yapamıyorsun oyun kesiliyor, oynanmıyor yani, sadece bende mi böyle acaba

Steamden wartales>özellikler>Yüklü dosyalar> oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula de daha sonra sadece export_en ve texts_en dosyaları değiştir. yeni güncelleme de res.pak değişince sorun çıkıyor gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,333
Üyeler
184,617
Son üye
akanitro14
Geri