Yardım Warzone 2 fps drop. Oyun oynanmiyor.

Miko2580

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba ryzen 5 3600 8x2 3200 mhz ram rx 6500 xt ekran kartı sistemim var. Warzone 2 de oyun bildiğin takılıyor. Menüde fps droplar başlıyor. Uçaktan atlayınca droptan oynanmıyor. Max gördüğüm fps 55 mouse sağa sola çevirince fps direk düşüyor. Hareket ettiğimde oyun takılıyor. Sıcaklık değerlerine baktım gayet normal. Her türlü ayarı denedim. Gpu kullanımı çok dalgalı bazen %0 oluyor. Sorun ne olabilir sizce

Drop herkes de oluyor.Uçaktan atladıktan sonraki 2 dakika içerisinde dropların düzelmesi lazım.Düzelmiyorsa gpu driverlarını kontrol edin.Muhtemelen işlemci yetmiyor da olabilir tabi.Kullanan biri yorum yapar az sonra

Merhaba ryzen 5 3600 8x2 3200 mhz ram rx 6500 xt ekran kartı sistemim var. Warzone 2 de oyun bildiğin takılıyor. Menüde fps droplar başlıyor. Uçaktan atlayınca droptan oynanmıyor. Max gördüğüm fps 55 mouse sağa sola çevirince fps direk düşüyor. Hareket ettiğimde oyun takılıyor. Sıcaklık değerlerine baktım gayet normal. Her türlü ayarı denedim. Gpu kullanımı çok dalgalı bazen %0 oluyor. Sorun ne olabilir sizce
hocam en iyi seçenek UV

Hocam ekran karti çöp bende de vardı degistirdim sorun cozuldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,254
Üyeler
195,578
Son üye
DnmR
Geri