Warzone 8 gb single ram

Reaksiyon skoru
25
Sistemim ryzen 3 3100 a320m pro msi 8gb ram ve msi gtx1660 süper oyunda 60-85 fps arası alıyorum bu sisteme yeni geçiş yaptım önceki sistemim i5 4570 4+4gb ramdi ve gtx 1660 süpere darboğaz yapıyordu ama o sistemde de ayni fpsi aliyordum bunun sebebi o ramler dual channeldı şimdiki single o sebeple mi acaba bide ryzen 3 3100 kullanımı 60-70 gtx 1660 süper kullanımı 65-75 lowda oynuyorum bu normal mi sizce yorumlarınızı bekliyorum bi 8 daha takarsam düzelir mı kararsızım

Sistemim ryzen 3 3100 a320m pro msi 8gb ram ve msi gtx1660 süper oyunda 60-85 fps arası alıyorum bu sisteme yeni geçiş yaptım önceki sistemim i5 4570 4+4gb ramdi ve gtx 1660 süpere darboğaz yapıyordu ama o sistemde de ayni fpsi aliyordum bunun sebebi o ramler dual channeldı şimdiki single o sebeple mi acaba bide ryzen 3 3100 kullanımı 60-70 gtx 1660 süper kullanımı 65-75 lowda oynuyorum bu normal mi sizce yorumlarınızı bekliyorum bi 8 daha takarsam düzelir mı kararsızım
reis sende bi problem var gibi ben daha yüksek fps alıyorum senden ve bende de 8gb ram var

Darboğaz yaşıyorsun büyük ihtimalle ayarları yükseltmeyi dene ekran kartına yük binsin.

reis sende bi problem var gibi ben daha yüksek fps alıyorum senden ve bende de 8gb ram var
Bende fark ettim youtube den izlediğim videolarda da fazla fps alıyorlardı sistemi de hep buradan aldım aslında yurtdışından bisey de almadım ne sıkıntısı var acaba

Warzone için 8GB yetersiz sanırım. 16GB olmalı.

8 GBın çok yettiği söylenemez o oyuna. 6-7 gb kullanıyor zaten o yüzden olabilir.

Darboğaz yaşıyorsun büyük ihtimalle ayarları yükseltmeyi dene ekran kartına yük binsin.
Bottleneck calculator adlı sitede darboğazın 0.75 olduğunu yazıyor ama bahsettiğim önceki sistemimde yüzde 39 du darboğaz söz konusu değil bence

Bottleneck calculator adlı sitede darboğazın 0.75 olduğunu yazıyor ama bahsettiğim önceki sistemimde yüzde 39 du darboğaz söz konusu değil bence
Sitelere güvenip bu darboğaz yapıyor bu darboğaz yapmıyor dersek ohoooo :D oyunu hangi çözünürlükte oynuyorsun ?

1080P yi anladım tamam da mesela atıyorum görüntü ayarları low da mı ultra da mı yoksa medium da mı bunu soruyorum.
Post automatically merged:

1080p

Post automatically merged:

En baştaki texture onu very low- low yapıyorum highta çok takılıyor diğerleri yüksek düşük karışık ama fps degismiyor çok ilginç
Cidden ilginç bir durum low da falan oynadığını söyleseydin ayarları yükseltmeni önerecektim ekran kartına yük binsin diye.

Geri