Yardım Warzone Kaç gb ve indirmeye değermi?

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar 250 gb ssd var. Daha yeni adlım laptopu ve hiç oyun yüklemedim.warzone yüklemek istiyorum. Oyuna 80gb diyen de var,175gb diyen de. Oyun şuan kaç gb ve yüklemeye değer mi?
175 gb netse hiç yüklemek istemiyorum yer kalmıyor cünkü

Arkadaşlar 250 gb ssd var. Daha yeni adlım laptopu ve hiç oyun yüklemedim.warzone yüklemek istiyorum. Oyuna 80gb diyen de var,175gb diyen de. Oyun şuan kaç gb ve yüklemeye değer mi?

Hocam 175 GB ve buna güncellemeler'de dahil

70 gb iniyor 170 gb geliyor diye biliyorum ama emin degilim

Evet bilen varsa cevalayabilir mi bende de 200 GB boş yer kaldı indirmeyi düşünüyorm

Kanka hard cod oyuncusuysan belki indirirsin ama değmez bence çünkü hem ssd de yer kalmaz ve 1 oyun oynamak zorunda kalırsın ben bile 480 ssd de zorlanıyorum :)

Ben de yüklemeyi düşünüyorum ama Call of Duty Warzone yaklaşık 200 GB. Bende 500 GB M2 SSD ve 320 GB harddisk var. Yüklersem harddiske yükleyeceğim.
Sizce yüklemeye değer mi?

200 mü? O kadar büyük değildir 100 filan olması lazım.

Ben de yüklemeyi düşünüyorum ama Call of Duty Warzone yaklaşık 200 GB. Bende 500 GB M2 SSD ve 320 GB harddisk var. Yüklersem harddiske yükleyeceğim.
Sizce yüklemeye değer mi?
Harddiske yüklemen mantıksız olur diye biliyorum ağır oyun bu

100gb yer kaplıyor
sürekli oynayacaksanız değer

Kanka hard cod oyuncusuysan belki indirirsin ama değmez bence çünkü hem ssd de yer kalmaz ve 1 oyun oynamak zorunda kalırsın ben bile 480 ssd de zorlanıyorum :)
usta valla videolarda oyun hoşuma gitmişti o yüzden indirmek istiyorum. Derslerden projelerden dolayı günde 1 defa oynayabilirim :)
Post automatically merged:

100gb yer kaplıyor
sürekli oynayacaksanız değer
zor mu oyun peki? savaş oyunu olarak sadece cs oynadım hep

usta valla videolarda oyun hoşuma gitmişti o yüzden indirmek istiyorum. Derslerden projelerden dolayı günde 1 defa oynayabilirim :)
Post automatically merged:

zor mu oyun peki? savaş oyunu olarak sadece cs oynadım hep
ilk başlarda biraz aklın karışır sonra alışırsın
ama çok iyi bir aksiyon yaşarsın onu söylemeden geçmiyim :)

Geri