Neler Yeni

Warzone Oynarken Pc Kasıyor?

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Furkan Emre Asım
Merhabalar,

2-3 saat warzone oynadıktan sonra droplar-kasmalar başlıyor oyunda. Sıcaklıklar normal. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Ryzen 3600
1660 Super
16 gb 3600 Mhz ram

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Merhabalar,

2-3 saat warzone oynadıktan sonra droplar-kasmalar başlıyor oyunda. Sıcaklıklar normal. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Ryzen 3600
1660 Super
16 gb 3600 Mhz ram
Oyun açıkken arada masaüstüne geçip kullanıyor ve birşeyler açıyorsan ondam kaynaklı olabilir. Bu gibi durumlarda oyunu kapatıp, arka planda çalışan gereksiz herşeyi kapatıp oyuna tekrar girip deneyebilirsiniz.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Furkan Emre Asım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun açıkken arada masaüstüne geçip kullanıyor ve birşeyler açıyorsan ondam kaynaklı olabilir. Bu gibi durumlarda oyunu kapatıp, arka planda çalışan gereksiz herşeyi kapatıp oyuna tekrar girip deneyebilirsiniz.
Evet hocam. Alt tab yapıp chromeda takılıyorum. Discorda bakıyorum. Sonra oyuna geri dönüyorum filan. Sık sık yapıyorum bunu. Bundan olabilir mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: f0ze

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Evet hocam. Alt tab yapıp chromeda takılıyorum. Sonra oyuna geri dönüyorum filan. Sık sık yapıyorum bunu
👍 Bu nedenle çoğu Online oyunlarda benzer sorunların sebebi genelde alt-tab ile geçişlerde farklı işlerle uğraşmalar sebeb olabiliyor.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Furkan Emre Asım
👍 Bu nedenle çoğu Online oyunlarda benzer sorunların sebebi genelde alt-tab ile geçişlerde farklı işlerle uğraşmalar sebeb olabiliyor.
Hocam bu soruna ram sebep oluyor sanırım. 14-15 gb ram kullanımı var oyunda

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
CSGO, Battlefield gibi oyunlarda da keza olabiliyor. Ancak dediğim gibi arka planda ne kadar çok aktiflik olursa RAM ve işlemci yükü artmaya başlar ve dediğiniz gibi yüksek ram kullanımı da bu sebeblerden biri olabilir. 👍

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Furkan Emre Asım
CSGO, Battlefield gibi oyunlarda da keza olabiliyor. Ancak dediğim gibi arka planda ne kadar çok aktiflik olursa RAM ve işlemci yükü artmaya başlar ve dediğiniz gibi yüksek ram kullanımı da bu sebeblerden biri olabilir. 👍
Teşekkürler hocam.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Oyunlarda sisteminiz yettiği halde donma takılma vs gibi şeyler oluyorsa sorun genellikle RAM'den kaynaklanır.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Furkan Emre Asım
Oyunlarda sisteminiz yettiği halde donma takılma vs gibi şeyler oluyorsa sorun genellikle RAM'den kaynaklanır.
Ram mi sorunludur yoksa yetmiyor mudur? 8 x 2 3600 mhz crucial ballistix ramler var. Memtestte hic hata çıkmadı

Top Bottom