Yardım Warzone'dan directx crash yiyorum

Muhammet yldrm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
184
Arkadaşlar yine crash yedim gecenki gpu driverdı çözdük onu bu sefer de directx crash yiyorum sinir etmeye başladı

Ekler

• IMG_20250724_094038.webp
    IMG_20250724_094038.webp
    131.3 KB · Hit: 33
yine yuksek ihtimal gpu suruculeri kaynakli bir sorun driverlari guncellediginizi varsayiyorum, steamden oynuyor iseniz dosya butunlugunu sogrulayin bide direct11 de baslatmayi deneyin isterseniz (steam ozellikler baslatma secenekleri -d3d11 )

hocam driver son sürüm beta sürümler harici 25.6 sürümü dx11 yazdsım öyle çalıştırdım dediğiniz gibi yazıp çalıştıracagım şimdi oyunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

doğrulama yapmasını bekliyorum

Ah be hocam cozmustuk ne guzel

Steamden mi oynuyorsunuz, battle,net mi?

sorma hocam sorma tam oldu derken

deniyorum şimdi düzelse de uğraştırmasa

Ah be hocam cozmustuk ne guzel

Steamden mi oynuyorsunuz, battle,net mi?
steamden oynuyorum

şuanlık bir sıkıntı olmadı şükür ilk maçımı crashsiz oynadım

biraz oynamamın ardından bu sefer de gpu driver sorunu verdi ekran kartı yazılımında sıkıntı var sanırım ne zaman düzeltirler muamma

şimdi yine girdim oyuna maça girer girmez driver hatası
saçamalık resmen :D

Kral sistemin yeni sistem mi,geçen arkadaşa vatandan sistem topladık.Sürekli bu hataları alıyordu wz de.Garantiye gönderdik işlemci ve ram değişti,şimdi sorunsuz.

Kral sistemin yeni sistem mi,geçen arkadaşa vatandan sistem topladık.Sürekli bu hataları alıyordu wz de.Garantiye gönderdik işlemci ve ram değişti,şimdi sorunsuz.
yeni sistem hocam

ama her şey stabil çalışıyor gözüküyor ayrıca directx sorunu ekran kartıyla alakalı değil miydi

Hocam internetin ne kadar hizli bilmiyorum belkl iskence olucak ama battle.netten indirip dener misiniz? Son aklima gelen care bu baska bir sey gelmiyor suan

ayrı ayrı sürücü deniyorum 25.6.1 en iyisi dedim o da hata verdi beta sürüm var en son 25.10 zaten onda başladı hata şimdi de 25.6.3 deniyorum :D yüklüyor şuan çok tilt etti insanı bi warzone oynayacagız şurda bir de oyuna başlarken sürekli safe mode hatası var hata mı oyun başlarken bir uyarı mı anlamış değilim 25.6.1 sürücüsünde yüklediğim gece biraz oynadım sıkıntı olmadı sabah girdim bu sefer dirext crash verdi sonra dxd11 koduyla actım biraz oynattı sonra yine driver hata verdi ekran kartı yazılımı sıkınıtılı gibi şimdi deneyeceğim 25.6.3 driverı

Hocam internetin ne kadar hizli bilmiyorum belkl iskence olucak ama battle.netten indirip dener misiniz? Son aklima gelen care bu baska bir sey gelmiyor suan
hocam internetim şuanlık çok yavaş :( 2.5 mb saniyede ızdırap çektim inene kadar 80 gb oyunu indir oyun içi 75 gb indir dosyaları doğrulama yaptım sıkıntı çıkmadı ama steamde mi problem oldugunu düşünüyorsun

ayrı ayrı sürücü deniyorum 25.6.1 en iyisi dedim o da hata verdi beta sürüm var en son 25.10 zaten onda başladı hata şimdi de 25.6.3 deniyorum :D yüklüyor şuan çok tilt etti insanı bi warzone oynayacagız şurda bir de oyuna başlarken sürekli safe mode hatası var hata mı oyun başlarken bir uyarı mı anlamış değilim 25.6.1 sürücüsünde yüklediğim gece biraz oynadım sıkıntı olmadı sabah girdim bu sefer dirext crash verdi sonra dxd11 koduyla actım biraz oynattı sonra yine driver hata verdi ekran kartı yazılımı sıkınıtılı gibi şimdi deneyeceğim 25.6.3 driverı

hocam internetim şuanlık çok yavaş :( 2.5 mb saniyede ızdırap çektim inene kadar 80 gb oyunu indir oyun içi 75 gb indir dosyaları doğrulama yaptım sıkıntı çıkmadı ama steamde mi problem oldugunu düşünüyorsun
O surum beta, benim diger konuda dedigim surucuyu denediniz mi 25.5.1?

Geri