Watch 4 classic kullanan var mi

Reaksiyon skoru
0
Watch 4 classic aldım haritalara girdiğim zaman konum algilanamadi diyor şarja taktığım zaman bi süre çalışıyor ama rota oluşturmuyor bir süre sonra yine konum bulunamadı diyor bu normal mi cihaz daha 0

Watch 4 classic aldım haritalara girdiğim zaman konum algilanamadi diyor şarja taktığım zaman bi süre çalışıyor ama rota oluşturmuyor bir süre sonra yine konum bulunamadı diyor bu normal mi cihaz daha 0
Telefonunun markası nedir?

Bende samsung gear s 3 frontier var. 2019'dan beridir xioami telefonom ile kullanıyorum. Bende de konum ayarlama muhabbetleri olmamıştı, ama bunun nedenini sanırım farklı marka telefon olduğu için yapamadım diye hatırlıyorum. Ama senin telefonun Samsung olduğu için neden olabilir bilemiyorum.

Bende samsung gear s 3 frontier var. 2019'dan beridir xioami telefonom ile kullanıyorum. Bende de konum ayarlama muhabbetleri olmamıştı, ama bunun nedenini sanırım farklı marka telefon olduğu için yapamadım diye hatırlıyorum. Ama senin telefonun Samsung olduğu için neden olabilir bilemiyorum.
Youtubeye baktım Türklerin videosu yok yabancıların var adamlar açıyor gitcegi konumu yazıyor gösteriyor ben açıyorum yazıyorum gideceğim konumu konumunuz algılanmadi diyor samsung ile görüştüm dedikleri her şeyi yaptım olmadı yazılımsal olabilir servise gönderin diyor 1 gün oldu daha cihazı alalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,689
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri