banada gelmedi halaÖğlen yaptım hala gelmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne zaman yaptın?
dostum hesabı twitch e bağladım o dediğin yere kayıtta yaptım başka ne var kiGelecektir merak etme banada Gelmedi daha. Dediklerimi Yaptıysan sıkıntı yok gelir.
Tamamdır ozaman Gelmesini bekleyeceksin .ddostum hesabı twitch e bağladım o dediğin yere kayıtta yaptım başka ne var ki
dostum hesabı twitch e bağladım o dediğin yere kayıtta yaptım başka ne var ki
evet okudumda herkeze gelmiş bana niye gelmedi diye düşündümTamamdır ozaman Gelmesini bekleyeceksin .d
Ubisoft Forward'a giriş yaptığınız için teşekkür ederiz!
Kaydolduktan sonra, yakında Uplay PC kitaplığınızda Watch Dogs 2'nin ücretsiz PC kopyasını alacaksınız. Diğer oyun içi ödüller yakında doğrudan ilgili oyunlarda sizi bekliyor olacak. Katılımcılar giriş sırasında 18 yaşında veya daha büyük olmalıdır. Ubisoft, gerektiğinde yasa veya yönetmeliklerle yasaklandığında geçersiz hediyeler sunabilir.
bunu okudun heralde
bakTamamdır ozaman Gelmesini bekleyeceksin .d
Ubisoft Forward'a giriş yaptığınız için teşekkür ederiz!
Kaydolduktan sonra, yakında Uplay PC kitaplığınızda Watch Dogs 2'nin ücretsiz PC kopyasını alacaksınız. Diğer oyun içi ödüller yakında doğrudan ilgili oyunlarda sizi bekliyor olacak. Katılımcılar giriş sırasında 18 yaşında veya daha büyük olmalıdır. Ubisoft, gerektiğinde yasa veya yönetmeliklerle yasaklandığında geçersiz hediyeler sunabilir.
bunu okudun heralde
o konuda haklısın Bende bi an düşündüm . Ama yapacak bir şey yok Bekleyeceğiz Banada Gelmedievet okudumda herkeze gelmiş bana niye gelmedi diye düşündüm
bak
Thank you for tuning in to Ubisoft Forward!
After registering you will soon receive your free PC copy of Watch Dogs 2 in your Uplay PC library. The other in-game rewards will soon await you directly in the related games. Participants must be 18 or older at the time of entry. Ubisoft may offer alternative giveaways, when necessary Void where prohibited by law or regulation.
tamam dostum teşekkrülero konuda haklısın Bende bi an düşündüm . Ama yapacak bir şey yok Bekleyeceğiz Banada Gelmedi
Peki mobilden nasıl alabilirimArkadaşlar Aşağıdaki Maddeleri yaparsanız Alacaksınız
1- Bu linke Tıklayın
https://forums.ubisoft.com/showthre...ation-Log-In-Services?p=15061790#post15061790
2- "Ubisoft Forward akışı sırasında verilen ödülleri almak için lütfen buradan kaydolun " Diyor . "Buradan kaydolun" Cümlesine Basın.
3- Ubisoftun Sitesine Yöneltecek . kayıt işlemini Tamamlayın Ve WATCH DOGS 2 yi vermesini Bekleyin
Kayıt Linkini Bulamayanlar İçin Bırakıyorum ;
ben ilk kayıt oldum şuan uplay'i indiriyorum gelir mi bana da?Arkadaşlar Aşağıdaki Maddeleri yaparsanız Alacaksınız
1- Bu linke Tıklayın
https://forums.ubisoft.com/showthre...ation-Log-In-Services?p=15061790#post15061790
2- "Ubisoft Forward akışı sırasında verilen ödülleri almak için lütfen buradan kaydolun " Diyor . "Buradan kaydolun" Cümlesine Basın.
3- Ubisoftun Sitesine Yöneltecek . kayıt işlemini Tamamlayın Ve WATCH DOGS 2 yi vermesini Bekleyin
Kayıt Linkini Bulamayanlar İçin Bırakıyorum ;
ne kadarda geliyor biliyor musun?Gelir . ama geç gelebilir.
yükledim gelmesini bekliyorum şuanGelir . ama geç gelebilir.