🔥İndirim Watsons İndrim + 200 Tl kupon kodu Sınırsız kullanılıyor.

hasancandogru

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
260
Arkadaşlar selam. Watsons uygulamasını indirin sepetinize kdv hariç tutarı 200 lira olan bir ürün ekleyin. Örn 279 Tl tutarında güneş kremi ekledim ben. İndirim kod: YENIDEN1 kodunu girince 23 tl ye düşecek. Kargo ücreti 60 tl onuda mağazadan teslim al diyip kargo ücretide vermiyorsunuz. Ve her sepet için kullanılıyor yüksek ihitmal ilki hariç iptal edilecek ama ayrı ayrı hesaplar açıp öylede sipariş edebilirsiniz. Kod sadece uygulamada geçerli.

Arkadaşlar selam. Watsons uygulamasını indirin sepetinize kdv hariç tutarı 200 lira olan bir ürün ekleyin. Örn 279 Tl tutarında güneş kremi ekledim ben. İndirim kod: YENIDEN1 kodunu girince 23 tl ye düşecek. Kargo ücreti 60 tl onuda mağazadan teslim al diyip kargo ücretide vermiyorsunuz. Ve her sepet için kullanılıyor yüksek ihitmal ilki hariç iptal edilecek ama ayrı ayrı hesaplar açıp öylede sipariş edebilirsiniz. Kod sadece uygulamada geçerli.
minimum 200 tllik ürün mü eklememiz gerekiyor, kod ne kadar düşürüyor

Evet kod 200 lira 200 liralık ürün ekleyeceksiniz ama kdv hariç 200 olması lazım. Sepete eklediğinizde alttaki tutar değil ürünün tutarı 200 olmalı. 279 TL lik ürün ekleyin mesela 23 tl ödeme çıkacak sadece. 250 Üstü eklemeniz lazım aşağı yukarı yani.

Ekran görüntüsü 2025-08-14 140919.webp

Örnek sipariş ekledim arkadaşlar. Her yaptığınız sepette kullanılıyor kod yani 30 kere ayrı ayrı sepet yapsanız kullanılıyor ama muhtemelen ilk sipariş hariç iptal ederler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne aldınız tavsiye edeceğiniz bişey var mı
Güneş kremi aldım ilk sepette ikinci sepette roll on aldım illaki lazım oluyor bunlar. 2. sipariş iptal olacakmı bakalım. Olmazsa sabaha kadar sipariş veririz :)

Eyw. 1lt duş jeli 7 küsüre denk geldi :D
Valla güzel fiyatlara geliyor. Tıraş bıçağı ihtiyaç duyan varsa 5 li yedek li mac3 yanına diş ipi eklediğinizde 3 liraya felan geliyor. Ya da 2tane head an sholders 30 lira civarına geliyor. Bir sürü kombinasyon yapılabilir. Axe deodorant 3 tl ye geliyor. Yapıştırın.

Watsonsın kendi deoderantından aldım 5 tane adet 7 liraya geldi sipariş alındı hazırlanıyor diyor teşekkür

Geri