Neler Yeni

Wattman hatası alan kardeşlerim birde bunları deneyin denemekten zarar gelmez

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
Raporlarsanız Sevinirim Arkadaşlar. Konu Kapanacaktır. Herkese İyi Forumlar

Son düzenleme:

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,943
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
SİZLERE BİLGİLERİM KADAR BİRŞEY AKTARMAYA ÇALIŞTIM BEN BUNLAMI UĞRAŞICAM DİYENLER OLACAKTIR BEN ATAYIM DA İŞE YARARSA O ZAMAN KONUŞURSUNUZ BENDE AYNI ŞEYLERİ BİZZAT YAPIYORUM EKRAN GÖRÜNTÜSÜ NE İSTERSENİZ ATARIM DENEYİN OLMADI GERİ DÖNERSİNİZ HİÇBİR ŞEKİLDE NE VİRÜS VAR NE BİRŞEY HEM BU WİNDOWS İLE ORJİNAL OLANDAN DAHA FAZLA FPS ALABİLİSİNİZ DEĞİŞKENLİK OLARAK

1- ilk önce biosa gir bütün ayarları sıfırla ram frekansı falan kalsın sonra ayarlarsın ilk günkü gibi olsun yani windows
2-şimdi yedek flasın varsa https://www.upload.ee/files/14240859/Windows_Update_Arac__1.0.0.0.zip.html bunu indir flasına at lazım olacak
3-https://www.mediafire.com/file/muxyl7sxj3x9lze/Win10_Perf_22H2_15.07.2023_x64.zip/file Bu linkten windows iso dosyasını indir flasa yaz rufus ile biliyorsundur zaten flash ile atmayı
4- Formatı attıktan sonra kurulumu yapın sonra karşına windows gelince pc yi bir kere yeniden başlatın
5- 2 adımda indirdiğiniz dosyayı rardan çıkartıp sağ tık yapıp kurun sonra masaüstüne sağ tıklayın oraya update aracı diye bir şey gelecek ordan windows update durdur ve devre dışı bırak diyin bir komut satırı açılacak sonra kendi kendine kapanacak bunu windows update tamamen kapatıyor gene açmak istersen aynı yerden açarsın sonra onu yapınca tekrar windowsu yeniden başlat
6-Sonra internet explorer yaz başat menüsüne ordan google indir yazarak google indir kur
7-Bu atacağım linkleri tek tek indir kur ilk olrak ekran kartı driver falan kurma daha
1-https://aka.ms/vs/17/release/vc_redist.x86.exe
2-https://aka.ms/vs/17/release/vc_redist.x64.exe
3-https://www.microsoft.com/en-US/download/details.aspx?id=35
7- bunları 3 ünü kurduktan sonra pc yi yeniden başlatın
8-artık ekran kartı sürücüsünü en güncel sürümünü indirip kurun her zamanki gibi
9-varsa işlemci chipste driver kurun
10- ekran kartı sürücüsünü kurduktan sonra hangi oyunda hata alıyorsanız ilk önce o oyunu indirin herhangi bir program yüklemeyin hemen mesela ekran kartı driverı kurdunuz ondan sonra hangi oyunda alıyorsanız ilk o oyunu kurun pc ye
11- EKRAN KARTINA HİÇBİR AYAR YAPMAYIN İLK ÖNCE EĞER SORUNUNUZ ÇÖZÜLDÜYSE SONRADAN KENDİNİZ DEĞİŞTİRİN

İşe yararsa inanın bende çok mutlu olurum
O kadar sıkıldım ki eskiden olsa denerdim ama ne birdaha pcyi formatlarim ne de amd ile ilgili birseyle ugrasirim satip kurtulucam

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
False-Positive olması için sanki bir tık abartı :D

1691963166616.png

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
+ UV deneyin kart daha stabil bir hal alsın, hatayı giderebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Alıntıyı görüntüle
Yıllar boyunca kullanıyorum ve arkadaşlarım da kullanıyor hiçbir sıkıntı yaşamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu iso dosyasını binlerce insan kullanıyor ben özelleştirmedim sadece sitesinde 30bin yorum var

+ UV deneyin kart daha stabil bir hal alsın, hatayı giderebilir.
Bunu bilmeden yapıyor coğu insan buda sebep olabiliyor watman hatasına

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Senin demenle öyle olmuyor işte :) ISO dosyasının içeriğini bilmiyorum. Testi ilk dosya için yaptım.

Tüm top antiler trojen diye bağırırken alıpta .rardan çıkarmam bunu. Hatta sisteme bile sokmam. Onu geçtim, bu sonuçlardan sonra kusura bakma o ISO'yu da kimsenin kurmasını önermem.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
amd kullanan arkadaşlar inatla amd kullanmayın sorunlarınız çözülür

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yıllar boyunca kullanıyorum ve arkadaşlarım da kullanıyor hiçbir sıkıntı yaşamadım

bu iso dosyasını binlerce insan kullanıyor ben özelleştirmedim sadece sitesinde 30bin yorum var

Bunu bilmeden yapıyor coğu insan buda sebep olabiliyor watman hatasına

Stabil ayar bulmak gerekiyor işte kafasına göre yapmamalı kimse.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
Senin demenle öyle olmuyor işte :) ISO dosyasının içeriğini bilmiyorum. Testi ilk dosya için yaptım.

Tüm top antiler trojen diye bağırırken alıpta .rardan çıkarmam bunu. Onu geçtim, bu sonuçlardan sonra kusura bakma o ISO'yu da kimsenin kurmasını önermem.
Saygı duyarım böyle yorum geleceğini tahmin etmiştim test ile ben yazayım da

Tüm top antiler trojen diye bağırırken alıpta .rardan çıkarmam bunu. Hatta sisteme bile sokmam. Onu geçtim, bu sonuçlardan sonra kusura bakma o ISO'yu da kimsenin kurmasını önermem.
Revios kullanan insanlar da var mesela bir sürü onlarda aynı mantık

Alıntıyı görüntüle
Birde bu virüs tarması falan mı ona göre bir şey diyeceğm de

ha ilk dosya update kapatıyor herhalde windowsun istemeyeceğ bir şey isteyen onu kurmasın

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Saygı duyarım böyle yorum geleceğini tahmin etmiştim test ile ben yazayım da

Revios kullanan insanlar da var mesela bir sürü onlarda aynı mantık

Birde bu virüs tarması falan mı ona göre bir şey diyeceğm de

İlk update dosyası nedir, necidir bilmem %99.999 içerisinde zararlı içerik var. Senin sorun yaşamıyorum demenle yine bu şeyler öyle olmuyor :) Arka planda belki sistemin zombi PC?

Benzer şekilde OS'yi de kime ait nerden gelme bilmiyorum. Ben kendi OS'mi kendim yapıyorum, farklı kişilerin OS'lerini kullanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
İlk update dosyası nedir, necidir bilmem %99.999 içerisinde zararlı içerik var. Senin sorun yaşamıyorum demenle yine bu şeyler öyle olmuyor :) Arka planda belki sistemin zombi PC?

Benzer şekilde OS'yi de kime ait nerden gelme bilmiyorum. Ben kendi OS'mi kendim yapıyorum, farklı kişilerin OS'lerini kullanmıyorum.
Onu kaldırırım zaten update kurulu gelmiyor windows kurunca garanti olsun diye fullprogramindir den KiNGHaZe kardeşimin yaptığı bir iso dosyası isteyen revios ile yapsın farketmez

CptSpork

80+ Bronze
Yani direk iso linki bırakıp bunu kurun demek pek güven vermedi...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,119
Üyeler
165,637
Son üye
nova2312
Top Bottom