Sıkıntı yok aynı şeyleri farklı iso ile yapabilrisin kullandığın varsaYani direk iso linki bırakıp bunu kurun demek pek güven vermedi...
Kaliteli bir psu ya geçerek sorunu çözebilirsiniz yazarsan daha iyi olur kanka benceKonuyu silebiliyormuyuz anlaşılan tahmin ettiğim şeyler denilecek güven olmaz vs vs vs ben yardımcı olmak için açtım konuyu linklerin hepsinin tabi garantisi yok ama bir şey olmayacağının da garantisi var bir yandan saygı duyuyorum
Oyundayken Bir Anda Ekran Gidiyor Ekran Kartı Çalışmayı Durduruyor.Şu hata nasil bir şey hiç başıma gelmedi
İlk linkten dolayı ben raporlamıştım. Konuyu rapor tuşundan raporlarsanız kaldıralacaktır. Ek olarak linkleri öncesinde sizin silmeniz daha iyi olur.Konuyu silebiliyormuyuz anlaşılan tahmin ettiğim şeyler denilecek güven olmaz vs vs vs ben yardımcı olmak için açtım konuyu linklerin hepsinin tabi garantisi yok ama bir şey olmayacağının da garantisi var bir yandan saygı duyuyorum
öyle bir şey yaparlarsa çözülmeyeceğini düşünüyorum kaliteli kullanıp gene alanlar var hiçmi yok aynı psu yu nvida kartta kullanan onda niye yemiyorKaliteli bir psu ya geçerek sorunu çözebilirsiniz yazarsan daha iyi olur kanka bence
Evet o biraz hatalı oldu farkındaydın biliyordumİlk linkten dolayı ben raporlamıştım. Konuyu rapor tuşundan raporlarsanız kaldıralacaktır. Ek olarak linkleri öncesinde sizin silmeniz daha iyi olur.
tamamen amd nin ismini karalamaya çalışan insanlar birzat kaliteli psu ile 2 3 amd kart kullandım kesinlikle wattman felan yok adam everest marka psu ile rx6600 kullanıyor sonra niye wattman yedim diyoröyle bir şey yaparlarsa çözülmeyeceğini düşünüyorum kaliteli kullanıp gene alanlar var hiçmi yok aynı psu yu nvida kartta kullanan onda niye yemiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet o biraz hatalı oldu farkındaydın
(false positive) yapılacağını attım genede
Ben fsp psu kullanıyorum uv ayarı yaptım biosdan bilmeden günlerce watman yedim psu psu denildi ondan değilmiş tamamen bendeymiş soruntamamen amd nin ismini karalamaya çalışan insanlar birzat kaliteli psu ile 2 3 amd kart kullandım kesinlikle wattman felan yok adam everest marka psu ile rx6600 kullanıyor sonra niye wattman yedim diyor
İnsanlar bazen yazılımdan dolayı bazen psu bazen kendi yaptıkları ayarlar bios,ekran kartı,overlock gibi ayarlar yüzünden sistemin dengisini bozuyor ve oyundayken oyunun kapanması bilgisayarın kapanıp yeniden açılması mavi ekran gibi sıkıntılara yok açıyorŞu hata nasil bir şey hiç başıma gelmedi
Bunların hiçbiri geçerli bir sebep değil psuymuş güldürmeyin beni %80 %90 yeni güncellemeler sorun çıkarıyorBen fsp psu kullanıyorum uv ayarı yaptım biosdan bilmeden günlerce watman yedim psu psu denildi ondan değilmiş tamamen bendeymiş sorun
Raporlayın arkadaşlar kapansın konu İyi Geceler Herkese
İnsanlar bazen yazılımdan dolayı bazen psu bazen kendi yaptıkları ayarlar bios,ekran kartı,overlock gibi ayarlar yüzünden sistemin dengisini bozuyor ve oyundayken oyunun kapanması bilgisayarın kapanıp yeniden açılması mavi ekran gibi sıkıntılara yok açıyor
Dikkatlı okursanız ben psu sovunmadım başka arkadaş dediBunların hiçbiri geçerli bir sebep değil psuymuş güldürmeyin beni %80 %90 yeni güncellemeler sorun çıkarıyor