Neler Yeni

Wattman hatası alan kardeşlerim birde bunları deneyin denemekten zarar gelmez

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ysuflix

80+ Gold
benim bildiğim kadarıyla powerboost gamebooster vb çakma fason markalara sahip psulardan güç alan amd kartlarda daha çok oluyor psu kaynaklı da olabiliyor ben hiç yaşamadım taş gibi thermaltake 650w kullanıyorum

emiliano

80+ Bronze
beyler gidin psunuzu yükseltin wattman alıyosanız böyle çözebileceğinizi sanmıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
Konuyu silebiliyormuyuz anlaşılan tahmin ettiğim şeyler denilecek güven olmaz vs vs vs ben yardımcı olmak için açtım konuyu linklerin hepsinin tabi garantisi yok ama bir şey olmayacağının da garantisi var bir yandan saygı duyuyorum

emiliano

80+ Bronze
Konuyu silebiliyormuyuz anlaşılan tahmin ettiğim şeyler denilecek güven olmaz vs vs vs ben yardımcı olmak için açtım konuyu linklerin hepsinin tabi garantisi yok ama bir şey olmayacağının da garantisi var bir yandan saygı duyuyorum
Kaliteli bir psu ya geçerek sorunu çözebilirsiniz yazarsan daha iyi olur kanka bence

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İlk linkten dolayı ben raporlamıştım. Konuyu rapor tuşundan raporlarsanız kaldıralacaktır. Ek olarak linkleri öncesinde sizin silmeniz daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
Kaliteli bir psu ya geçerek sorunu çözebilirsiniz yazarsan daha iyi olur kanka bence
öyle bir şey yaparlarsa çözülmeyeceğini düşünüyorum kaliteli kullanıp gene alanlar var hiçmi yok aynı psu yu nvida kartta kullanan onda niye yemiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk linkten dolayı ben raporlamıştım. Konuyu rapor tuşundan raporlarsanız kaldıralacaktır. Ek olarak linkleri öncesinde sizin silmeniz daha iyi olur.
Evet o biraz hatalı oldu farkındaydın biliyordum

(false positive) yapılacağını attım genede​

emiliano

80+ Bronze
öyle bir şey yaparlarsa çözülmeyeceğini düşünüyorum kaliteli kullanıp gene alanlar var hiçmi yok aynı psu yu nvida kartta kullanan onda niye yemiyor

Evet o biraz hatalı oldu farkındaydın

(false positive) yapılacağını attım genede​

tamamen amd nin ismini karalamaya çalışan insanlar birzat kaliteli psu ile 2 3 amd kart kullandım kesinlikle wattman felan yok adam everest marka psu ile rx6600 kullanıyor sonra niye wattman yedim diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
tamamen amd nin ismini karalamaya çalışan insanlar birzat kaliteli psu ile 2 3 amd kart kullandım kesinlikle wattman felan yok adam everest marka psu ile rx6600 kullanıyor sonra niye wattman yedim diyor
Ben fsp psu kullanıyorum uv ayarı yaptım biosdan bilmeden günlerce watman yedim psu psu denildi ondan değilmiş tamamen bendeymiş sorun

Raporlayın arkadaşlar kapansın konu İyi Geceler Herkese

Şu hata nasil bir şey hiç başıma gelmedi
İnsanlar bazen yazılımdan dolayı bazen psu bazen kendi yaptıkları ayarlar bios,ekran kartı,overlock gibi ayarlar yüzünden sistemin dengisini bozuyor ve oyundayken oyunun kapanması bilgisayarın kapanıp yeniden açılması mavi ekran gibi sıkıntılara yok açıyor

Son düzenleme:

The Batman

80+ Silver
Ben fsp psu kullanıyorum uv ayarı yaptım biosdan bilmeden günlerce watman yedim psu psu denildi ondan değilmiş tamamen bendeymiş sorun

Raporlayın arkadaşlar kapansın konu İyi Geceler Herkese

İnsanlar bazen yazılımdan dolayı bazen psu bazen kendi yaptıkları ayarlar bios,ekran kartı,overlock gibi ayarlar yüzünden sistemin dengisini bozuyor ve oyundayken oyunun kapanması bilgisayarın kapanıp yeniden açılması mavi ekran gibi sıkıntılara yok açıyor
Bunların hiçbiri geçerli bir sebep değil psuymuş güldürmeyin beni %80 %90 yeni güncellemeler sorun çıkarıyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,194
Üyeler
165,655
Son üye
Esraderee
Top Bottom