Yardım WattMan Hatası Nasıl Düzeltilir?

ByKayseriLi

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
483
Arkadaşlar sistemi ne zaman çalıştırsam yada çalışan sisteme reset atsam masaüstü geldikten sonra wattman hatası veriyor hep. Beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü varsayılan Radeon WattMan ayarları geri yüklendi diye hata verip duruyor. Ne zaman bu hatayı alsama fan hızı ve gpu-memory clock hızları da sıfırlanıyor. Kartta en ufak bir o.c yok fabrika hızlarında çalışıyor. Ne yapabilirim acaba?

Kartım Asus R9 270X 2GB. Kurulu sürücü ise 21.5.2 WHQL sürümü. Windows 10 1809 Home Single Language kullanıyorum bu arada. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Power limitini düşürmeyi deneyebilirsin kartın veya clock speedini düşürebilirsin. Birsürü nedeni var ben de çözemedim sattım AMD kartımı

undervolt falan deneyebilirsin. bende zamanında çok çekmiştim bu sorundan sinir bozucu bişey

rx570 de yaşıyordum sattım kurtuldum 3060 ile mutluyum :)

Aynı sorunu yaşıyordum biraz eski driver kurdum düzeldi gibi ama amd yazılımı çöp aklı olan amd almasın

Arkadaşlar ben sorunu şöyle çözdüm konuyu unutmuştum bildirim geldi madem yazayım başka insanlar da denesinler olursa geri dönüş yapın. Kartın en güncel sürücüsünü minimal setup seçeneğini seçerek kurdum o günden sonra bir kere bile bu hatayı almadım. Kurulum ekranın da 3 adet kurulum seçeneği çıkıyor oradan minimal olanını seçin devam edin.

DH3-039%20-5.png

DH3-039%20-4.png

Arkadaşlar ben sorunu şöyle çözdüm konuyu unutmuştum bildirim geldi madem yazayım başka insanlar da denesinler olursa geri dönüş yapın. Kartın en güncel sürücüsünü minimal setup seçeneğini seçerek kurdum o günden sonra bir kere bile bu hatayı almadım. Kurulum ekranın da 3 adet kurulum seçeneği çıkıyor oradan minimal olanını seçin devam edin.

DH3-039%20-5.png

DH3-039%20-4.png
Minimal olan da ne kuruyor hocam? Performans açısından değişiklik oldu mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,357
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri