!Mete
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 125
Oyunda hep wattman hatası alıyordum. İnternette düşük voltaj yaparsak wattman sorununun düzeleceğini söyleniyordu. Bende ilk önce ekran kartını temizleyip ardından kasayı temizledim. Sonra kartı taktım. AMD adrenalin editiondan düşük voltajı ayarladım. Yeniden başlattım. Oyunu oynadım sorun çıkarmadı. Ertesi gün yani bu gün ayarlara baktığımda görseldeki gibi kartın varsayılan ayarlarda olduğunu gösteriyordu.
Bunun sayesinde kart zorlanmayacak sıcaklıklar düşecekti. Bugün oyuna (CS2)'ye girdim. 1 dakika bile sürmeden (atolye hartiasında idim) Sıcaklıklara baktığımda aşırı düşüktü. Aklıma hemen şu geldi, acaba düşük voltajda ayarlanmış olup uygulamada yanlış gösteriyor olabilir miydi ? çünkü bunu yapmadan önce sıcaklık 55 derece 58 derece oluyordu. Şimdi 49-50 derece. Bu kasayı temizlediğim için mi böyle yoksa benim dediğim gibi mi ? şimdiden teşekkürler.
Bunun sayesinde kart zorlanmayacak sıcaklıklar düşecekti. Bugün oyuna (CS2)'ye girdim. 1 dakika bile sürmeden (atolye hartiasında idim) Sıcaklıklara baktığımda aşırı düşüktü. Aklıma hemen şu geldi, acaba düşük voltajda ayarlanmış olup uygulamada yanlış gösteriyor olabilir miydi ? çünkü bunu yapmadan önce sıcaklık 55 derece 58 derece oluyordu. Şimdi 49-50 derece. Bu kasayı temizlediğim için mi böyle yoksa benim dediğim gibi mi ? şimdiden teşekkürler.