Bende ondan şüpheleniyorum kapatıyorum dondukdan sonra 3-4 kere kasa açılıp kapanıyor ışıklar gidip geliyor en son açılıyor klavye ve monitöre etki gelmiyor sonra tekrar kapaltıp bekliyorum bu seferde açılıyor sadece bu durumlarda böyle oluyor valla ne yapacağım bilmiyorum pek anlamam PC den bilgisayarcıya görürsem mi acabaHocam rx 580 ekran kartımda aynı o sıkıntım vardı. Psu yanınca yeni psu aldım bir daha hiç kapanmadı. Yani o sıkıntı psu dan da olabilir
hangi oyunlarda meydana geliyor her oyunda mı yoksa sadece belirli bir oyunda mı?Rx570 wattman sorunu var oyun oynarken 10-15 dakika sonra aniden PC donuyor ama kasa çalışıyor ne yapmam gerekiyor?
Genelde orta seviye ve yüksek oyunlarda far Cry 3 oynadım sorun olmadı ama witcher 3 ve apex legends orta ayarlarda bile yapıyor sorunu kafayı yedim 4 gündür mahalle bilgisayarcisina da götürmek istemiyorum rx570 hayatta aldırmam kimseye kronikleşmiş sorunuhangi oyunlarda meydana geliyor her oyunda mı yoksa sadece belirli bir oyunda mı?
sıcaklıkları kontrol ettiniz mi , msi afterburner adında bir program var indirerek öğrenebilirsiniz ayarları nasıl yapacağınız vesairesi youtubede mevcut.Genelde orta seviye ve yüksek oyunlarda far Cry 3 oynadım sorun olmadı ama witcher 3 ve apex legends orta ayarlarda bile yapıyor sorunu kafayı yedim 4 gündür mahalle bilgisayarcisina da götürmek istemiyorum rx570 hayatta aldırmam kimseye kronikleşmiş sorunu
Pc yi açıp direkt oyuna girsem öyle oluyordu bende. Pc açtıktan sonra 10 20dk sonra oyuna girdiğimde pc kapanmıyorduBende ondan şüpheleniyorum kapatıyorum dondukdan sonra 3-4 kere kasa açılıp kapanıyor ışıklar gidip geliyor en son açılıyor klavye ve monitöre etki gelmiyor sonra tekrar kapaltıp bekliyorum bu seferde açılıyor sadece bu durumlarda böyle oluyor valla ne yapacağım bilmiyorum pek anlamam PC den bilgisayarcıya görürsem mi acaba
Aynı bendedePc yi açıp direkt oyuna girsem öyle oluyordu bende. Pc açtıktan sonra 10 20dk sonra oyuna girdiğimde pc kapanmıyordu
Bende keşke masaüstüne atsa direk donuyor sıcaklık normal 60-70-80 baktımsıcaklıkları kontrol ettiniz mi , msi afterburner adında bir program var indirerek öğrenebilirsiniz ayarları nasıl yapacağınız vesairesi youtubede mevcut.
ben başıma gelen olayı anlatayım , Bende wattman hatası yiyordum ama sadece sea of thieves oyununda ve beni direkt masaüstüne atıyordu , sonra Xbox forumunda çözümünü buldum , oyun içindeki ''Gölgelendirme'' ayarını minimuma düşürdüm ve hata düzeldi. Aynı şekilde bilgisayarınızda saçma sapan veya korsan bir program varsa bu da hataya sebebiyet verebilir.
Aynı sorun sende de varsa sıkıntı yüksek ihtimal psu daAynı bendede
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende keşke masaüstüne atsa direk donuyor sıcaklık normal 60-70-80 baktım