Yusuf Morgan
80+
- Katılım
- 8 Ekim 2022
- Mesajlar
- 340
- Reaksiyon skoru
- 152
Dostlar saçımın odun gibi sertleşmeden şekil alabilmesini istiyorum wax mı kullanmalıyım yoksa saç köpüğü mü ?
Saç köpüğü kullan sürüp kuruttuktan sonra kazik gibi olmayan şekilli saçin oluyoDostlar saçımın odun gibi sertleşmeden şekil alabilmesini istiyorum wax mı kullanmalıyım yoksa saç köpüğü mü ?
bu işi mi görür mü?Saç köpüğü kullan sürüp kuruttuktan sonra kazik gibi olmayan şekilli saçin oluyo
bu köpük bimde -a101 de fln satılmıyor mu bi krem için çarşıya gitmek istemiyorum
O değil bekle kendi kullandığımı atayım hem tatlı kokuyor hem etkisi bir kaç gün falan gidiyor.bu işi mi görür mü?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu köpük bimde -a101 de fln satılmıyor mu bi krem için çarşıya gitmek istemiyorum
Aynısının milk therapy versiyonu var aralarındaki farkı bilmiyorum ama tavsiye ederimO değil bekle kendi kullandığımı atayım hem tatlı kokuyor hem etkisi bir kaç gün falan gidiyor.
Bir kutusu ne kadar gider kankaO değil bekle kendi kullandığımı atayım hem tatlı kokuyor hem etkisi bir kaç gün falan gidiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynısının milk therapy versiyonu var aralarındaki farkı bilmiyorum ama tavsiye ederim
Her banyo yaptıktan sonra bir miktar kullansan kafi.Bir kutusu ne kadar gider kanka
waxa göre daha hızlı bitiyor : D
Döküntü yapıyor muHer banyo yaptıktan sonra bir miktar kullansan kafi.
Ben 1 ay her gün kullandım sonrasında her banyodan sonra kullanmaya başladım hala yarısından fazlası duruyor.
Baya gidiyor düzgün kullanırsan.
Hayır aksine saça bakım yapıyor.Döküntü yapıyor mu
markası ney laHayır aksine saça bakım yapıyor.
Morfose.markası ney la
Gayet iyi alıp kullanabilirsiniz.