Neler Yeni

WD 240 Gb sata 3.0 ssd nasıldır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Hocam bu önerdiğiniz ssd de hiç güvenilir link yok n11 e güvenmiyorum
Hocam N11 Gayet güvenilir daha önce aynı satıcıdan aldım ben de. Nays ile çok daha ucuza geliyor ayrıca n11den olduğu için. Sorun çıkmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Buğra tayfur
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Satıcıdan eminim

%10

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Peki bu garanti konuları nasıl oluyor eğer bu wd ile Sandisk arasında dağlar fark yoksa direk vatandan satın almayı planlıyorum fark çokmu oluyor birinde dram var demişlerde
Sandisk 3D Ultra'da dram var sakın gidip sandisk plus alma. WDde dram yok boşuna onu da alma. 3D Ultra hepsiburadada yok ***** fiyatlara satıyorlar. Hocam N11den daha önce çok aldım çok aldırdım sorun yaşamadım niye korkuyorsun bu kadar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Buğra tayfur
Dostum önerdiğin satıcı herkesin 750 liraya sattıgı ürünü 370 e satıyor sanada bir şey anormal gelmiyor mu ?
N11'den bu kadar çekilmemin sebebi zamanında mouse almıştım ve mouse Adana aktarma noktasında 45 gün kayboldu bizi tam 2 ay uğraştırıp küçücük mouse parası iade ettiler
Sandisk 3D Ultra'da dram var sakın gidip sandisk plus alma. WDde dram yok boşuna onu da alma. 3D Ultra hepsiburadada yok ***** fiyatlara satıyorlar. Hocam N11den daha önce çok aldım çok aldırdım sorun yaşamadım niye korkuyorsun bu kadar?
Birde dram olduğunu söylüyorsun fakat youtube da plus ve ultra da dram olmadığını extrem serisinde dram oldugunu söylüyorlar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Dostum önerdiğin satıcı herkesin 750 liraya sattıgı ürünü 370 e satıyor sanada bir şey anormal gelmiyor mu ?
N11'den bu kadar çekilmemin sebebi zamanında mouse almıştım ve mouse Adana aktarma noktasında 45 gün kayboldu bizi tam 2 ay uğraştırıp küçücük mouse parası iade ettiler
Hocam piyasasını bildiğim ürünü bana mı anlatıyorsunuz acaba? Sizce hangi 250 gb ssd 780 tl olabilir Allah aşkına?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aktarma noktasında kaybolmasının nedeni satıcı değil ki kargo şirketi?

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Birde dram olduğunu söylüyorsun fakat youtube da plus ve ultra da dram olmadığını extrem serisinde dram oldugunu söylüyorlar?
Kullandığımız ssd ler, PCB fotosunu attım, daha ne olmalı; hala DRAM olmadığını mı düşünüyorsunuz ? (youtube daki ler nasıl inceleme hazırlamışlar onlara da hayret ettim doğrusu) Önceki nesli beğenilen Ultra II de yine DRAM mevcuttu, Ultra 3D ise daha gelişmiş versiyonu...

N11 konusu; aldığınız faturalı garantili ürün (disk yönetimi kurulumu ilk siz yapacaksınız), SanDisk uygulaması ile de orjinalliğini teyit edebiliyorsunuz, aksi durumda zaten seve seve iade alacaklar...

Tavsiyem teknoloji marketlerden içiniz rahat, kendi seçiminiz, bildiğiniz ürünü almanız.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Buğra tayfur
Kullandığımız ssd ler, PCB fotosunu attım, daha ne olmalı; hala DRAM olmadığını mı düşünüyorsunuz ? (youtube daki ler nasıl inceleme hazırlamışlar onlara da hayret ettim doğrusu) Önceki nesli Ultra II de yine DRAM mevcuttu, Ultra 3D ise daha gelişmiş versiyonu... Şu yaklaşımınız hiç hoş değil...

N11 konusu; aldığınız faturalı garantili ürün (disk yönetimi kurulumu ilk siz yapacaksınız), SanDisk uygulaması ile de orjinalliğini teyit edebiliyorsunuz, aksi durumda zaten seve seve iade alacaklar...

Önceki alışverişinizde yaşadığınız kötü tecrübe sizi etkilemiş görünüyor, tavsiyem teknoloji marketlerden içiniz rahat, kendi seçiminiz, bildiğiniz ürünü almanız.
1621761052166-png.152926
Sağolun hocam aydınlattığınız için siz içinin fotoğrafını atmışsınız fakat benim bilgim olmadıgı için hnagisi dram hangisi değil bakıp geçmişdim birde hocam youtubea sandisk ultra 3d yazınca 1 tane bile doğru düzgün anlatım videosu çıkmıyo yapan kişilerde dram olmadıgını söyleyince ondan öyle bir şey demişdim sonuçda youtubeden falan araştırıyoruz 😅
Acaba sandiskin dediğin uygulamasını nası bulabilirim kontrol için gelince direk deniyim çünkü bildiğiniz üzere ortalıkda çok fazla sahte ssd dolaşıyor bu aralar kontrol etmek şart oldu birde acaba flash belleğe windows 10 kurunca o flashı normal zamandada kullanabilirmiyiz format içindeyken gündelik işler için

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Sağolun hocam aydınlattığınız için siz içinin fotoğrafını atmışsınız fakat benim bilgim olmadıgı için hnagisi dram hangisi değil bakıp geçmişdim birde hocam youtubea sandisk ultra 3d yazınca 1 tane bile doğru düzgün anlatım videosu çıkmıyo yapan kişilerde dram olmadıgını söyleyince ondan öyle bir şey demişdim sonuçda youtubeden falan araştırıyoruz 😅
Acaba sandiskin dediğin uygulamasını nası bulabilirim kontrol için gelince direk deniyim çünkü bildiğiniz üzere ortalıkda çok fazla sahte ssd dolaşıyor bu aralar kontrol etmek şart oldu birde acaba flash belleğe windows 10 kurunca o flashı normal zamandada kullanabilirmiyiz format içindeyken gündelik işler için
SanDisk uygulama,
USB Bellekte fazladan alan var ise evet kullanılabilir...

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Hocam deneyiminiz olmayabilir ama burada tecrübeli bilirkişiler olarak size yardımcı olmaya çalışıyoruz hala bir şey bulup karşı çıkıyorsunuz. Hangi ***** youtuber çektiyse o videoyu kanali derhal kapatsin gitsin. 3D Ultrada dram var. Kutulu faturalı gelen bir ürün için test yapmaya gerek bile yok

Top Bottom