WD-40 boya söker mi?

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,313
dostlar motorsikletimin üzerinde 2017 den kalma "Farz etki, sen yine bir düşün" gibi yazıları silmek için wd40 sıkıp beklesem tırnağımla çıkarım tekrar wd40 sıkıp bezle ovalayarak yapışkanları temizlesem. sıkıntı olur mu?

Tinerli bez de baya iş görür ancak WD-40'ın da sökebilmesi gerekiyor. Sıkmadan önce biraz fön makinesi tut.

Bahsettiğin şey sticker değil mi? Öyle bir yazının gerçekten boyayla yapılmış olduğunu sanmamıştım :D
Sticker hocam
1747474192885.webp

bunun gibi bir şey ama grenaj üstünde depoda

Sıcak hava tutup tiner veya WD-40 dene sökersin diye tahmin ediyorum.
Hocam sıcak hava tutma olarak elimde tek imkan saç kurutma makinesi oda iş yaparmı emin değilim kaynar su dökme fikrine ne diyorsunuz

Hocam sıcak hava tutma olarak elimde tek imkan saç kurutma makinesi oda iş yaparmı emin değilim kaynar su dökme fikrine ne diyorsunuz
Kaynar suyun kaportaya zarar verip vermeyeceğine emin değilim. Bu dediklerim olmazsa son çare ya bir yere gidip rahatça çıkarttıracaksın ya da kendin ince ince kazıyıp benzinlikteki marketlerden alınma hızlı cila uygulayıp izleri sileceksin.

Kaynar suyun kaportaya zarar verip vermeyeceğine emin değilim. Bu dediklerim olmazsa son çare ya bir yere gidip rahatça çıkarttıracaksın ya da kendin ince ince kazıyıp benzinlikteki marketlerden alınma hızlı cila uygulayıp izleri sileceksin.
Söktükten sonra hızlı cila aklımda hocam komple her yere yapacağım, o zaman fön makinesi ile iyice ısıtıyorum baktım kendiliğinden çıkacak gibi değil, wd40 sıkıp bekletiyorum ovalıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,950
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri