Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥WD Black SN850 PCie 4.0 7000mb/5300mb 1 TB SSD 1865 TL🔥

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Berkay BABUCCU
ondan dedim aslında direkt eski siparişi iptal edip yeni sipariş mi geçsem diye, bi de şimdi kargolanıyosa işlem uzamasın diye mail atmak da mantıklı ama arada kaldım iyice ya :/
şöyle bir örnek vereyim ben sana işine yarar belki. Ben zamanında uno almıştım 28 tl civarına. Ben aldıktan sonra ürün 26 ya düştü. Amazon KENDİSİ (ben bir şey demeden) ürününüz daha da indirim almış fazlalığı hediye kuponu olarak gönderdik dedi ve hediye kuponu aldım 2 tl lik. Sende bu tarz bir şey alabilirsin amazona kesinlikle yaz.(ben yazmadan bana verdilerse sen yazarsan kesinlikle verirler bence..)

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
şöyle bir örnek vereyim ben sana işine yarar belki. Ben zamanında uno almıştım 28 TL civarına. Ben aldıktan sonra ürün 26 ya düştü. Amazon KENDİSİ (ben bir şey demeden) ürününüz daha da indirim almış fazlalığı hediye kuponu olarak gönderdik dedi ve hediye kuponu aldım 2 TL lik. Sende bu tarz bir şey alabilirsin amazona kesinlikle yaz.(ben yazmadan bana verdilerse sen yazarsan kesinlikle verirler bence..)
Eyvallah yazayım bakalım gece iptal edip aldım 57TL daha indirime girmiş. Bir daha iptal edip alsam sıkıntı olacak, çünkü taksit yapınca para iadesini de taksitli yapıyor. Belki hediye çeki falan verir.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Berkay BABUCCU
Eyvallah yazayım bakalım gece iptal edip aldım 57TL daha indirime girmiş. Bir daha iptal edip alsam sıkıntı olacak, çünkü taksit yapınca para iadesini de taksitli yapıyor. Belki hediye çeki falan verir.
o zaman iade etme amazona yaz indirim kuponu falan iste. Taksitle iade sıkıntı. (Ama belki direk amazon bakiyesi falan şeklinde gelebilir onu konuş öyle kabul ediliyorsa iade et sana kalmış)

mert3535

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
mert altıntas
merhaba ssd lerdeki tek bilgim daha hızlı acılması vb ama ssd ler arasındakı farkı bilmiyorum

KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD (1700MB Okuma / 1600MB Yazma) (suan bende olan)​

ben suankı ssd yi alsam ne farkı olucak ( örnek oyuna diyelim 10 sn de giriyorsam 3-4 sn de mi giricem cok fark olur mu )

bu okuma yazma degerlerdekini alsam ne fark olur birisi örnekleyerek anlata bilir mi ? (hep görüyorum indirimleri alsam mı almasam mı diye düsünyorum)

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
prime day indirimlerini nereden görebilirim.

Ek olarak 18-25 temmuz arasında da olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
muhammed emin mızrak
hocam bende mpg x570 gaming edge wifi ana kart var ssd nin hızını destekler mi bilmiyorum yardımcı olur musunuz destekliyorsa alıcam şimdiden teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
o zaman iade etme amazona yaz indirim kuponu falan iste. Taksitle iade sıkıntı. (Ama belki direk amazon bakiyesi falan şeklinde gelebilir onu konuş öyle kabul ediliyorsa iade et sana kalmış)
Müşteri hizmetleriyle yazıştım, bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Ürün yurtdışı olduğu için ekstra bir şey yapamıyorlarmış ama yurtiçi olsaydı satın alınan ürüne yapılan indirim miktarı kadar para iadesi veya indirim kuponu tarzı yardımcı oluyorlarmış.

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Malik
Top Bottom