m.eminayas
80+
3-4 ay sonra belki, o da maks 300 bırakır, sabahtan beri almayan kalmadı fakat tükenmedi.Al sat yapilir mi
3-4 ay sonra belki, o da maks 300 bırakır, sabahtan beri almayan kalmadı fakat tükenmedi.Al sat yapilir mi
Bir fark olmicak nerdeysemerhaba ssd lerdeki tek bilgim daha hızlı acılması vb ama ssd ler arasındakı farkı bilmiyorum
KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD (1700MB Okuma / 1600MB Yazma) (suan bende olan)
ben suankı ssd yi alsam ne farkı olucak ( örnek oyuna diyelim 10 sn de giriyorsam 3-4 sn de mi giricem cok fark olur mu )
bu okuma yazma degerlerdekini alsam ne fark olur birisi örnekleyerek anlata bilir mi ? (hep görüyorum indirimleri alsam mı almasam mı diye düsünyorum)
Hocam hızlı gelmesi için iade edicem ve insirimli fiyaton üstüne hızlı kargo seçicem ama kampanyayo kullanabilicek miyim tekraedan? İade ediyorum çünküİçine hangisi sinerse onu al dostum o zaman.
Eğer samsung 3.0 destekli ise wd alınır 4.0. Çok olumlu yorumları var.Ama Samsung marka ya işte onu alasım geliyor.
Bu gidişle olacak.@Mehmet Yılmaz @Ckribrahim kategorisi açmanı istiyorum ve ayrı bir yerde gözüksün konuları bu adam @indirimadam resmen
Bu gidişle değil şimdi açılması lazım sıcak fırsatlar bildirimlerini açtım 5 inin 4 ü @Ckribrahim inBu gidişle olacak.