Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,531
Peki 970 Evo mu daha iyi WD miM.2 olarak Pcie 4.0 olanların çoğu 7000 e 5000 civarı okuma yazma sağlıyor. Attığın sata ssd
Peki 970 Evo mu daha iyi WD miM.2 olarak Pcie 4.0 olanların çoğu 7000 e 5000 civarı okuma yazma sağlıyor. Attığın sata ssd
WDPeki 970 Evo mu daha iyi WD mi
Ama Samsung marka ya işte onu alasım geliyor.
İçine hangisi sinerse onu al dostum o zaman.Ama Samsung marka ya işte onu alasım geliyor.
Samsung marka da WD ne?Ama Samsung marka ya işte onu alasım geliyor.
Samsung 970 evo ile bu ürün karşılaştırılmaz bu konulara biraz ilgisi olan biri wd'nin nasıl bir marka olduğunu bilir..Ama Samsung marka ya işte onu alasım geliyor.
Tamam WD daha mantıklı da işte arasında hız konusunda fark yoksa Samsung marka konusunda daha çok güven verdiği için onu tercih edesim var.Samsung marka da WD ne?
Gen 4 SSD varken, gen 3 alırsan (üstelik aynı paraya) çok büyük hata edersin.
Bilmiyorum işte anlatSamsung 970 evo ile bu ürün karşılaştırılmaz bu konulara biraz ilgisi olan biri wd'nin nasıl bir marka olduğunu bilir..
Aralarında hız olarak yarı yarıya fark var gen3 gen4 farkı o anakartın desteklemesi gerekiyor..Tamam WD daha mantıklı da işte arasında hız konusunda fark yoksa Samsung marka konusunda daha çok güven verdiği için onu tercih edesim var.
Gen 4 ve 3 farkı ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilmiyorum işte anlat
Hız konusunda fark var işte.Tamam WD daha mantıklı da işte arasında hız konusunda fark yoksa Samsung marka konusunda daha çok güven verdiği için onu tercih edesim var.
Gen 4 ve 3 farkı ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilmiyorum işte anlat
Olum biriniz hızı aynı diyor biriniz değil diyorHız konusunda fark var işte.
Anakartın'da M2 yuvası var mı ki bunu konuşuyoruz?
Yoksa takamazsın zaten, aparat olmadan.
Pcie 4.0 ların çoğu aynı veya çok yakın. Samsung 970 Evo Pcie 4.0 değil 3.0 o aynı değil.Olum biriniz hızı aynı diyor biriniz değil diyor
2 tane SSD yuvası var, biri boş. Laptop bu arada.
Render vb. işlemler yaparsan gen 4'ün farkını anlarsın. Onun dışında aradaki farkı hissetmezsin zaten. O konuda hız farkı var.Olum biriniz hızı aynı diyor biriniz değil diyor
2 tane SSD yuvası var, biri boş. Laptop bu arada.