genceray20
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
aynen sayende kardeşim tekrardan teşekkürlerBunu arkadaşlar 1700 TL civarına aldı bu pahalı olan hali![]()
aynen sayende kardeşim tekrardan teşekkürlerBunu arkadaşlar 1700 TL civarına aldı bu pahalı olan hali![]()
Hala iyi fiyatıhocam niye indirim yazıyo o zaman?
piyasa 3k filanhocam ben hiçbirşey anlamadım. bu ürün indirimdemi, indirimde değilmi ???
yarı fiyatına veriyorlar o zaman çok iyi.piyasa 3k filan
indirimde değil 1700 iken paylaşıldı burada ben 1726 tl aldım her geçen gün üstüne az az ekledi şean 3binlerdehocam ben hiçbirşey anlamadım. bu ürün indirimdemi, indirimde değilmi ???
indirimdehocam ben hiçbirşey anlamadım. bu ürün indirimdemi, indirimde değilmi ???
ilk indirim fiyatı 1722 TL (bende bu fiyattan aldım) ,şuan ise 2252 tl aslında hala indirimde fakat 1722 tl'ye göre biraz daha pahalı diye konu bu kadar uzadı.hocam ben hiçbirşey anlamadım. bu ürün indirimdemi, indirimde değilmi ???
3700 gördüm ben aldığım satıcıdan şuanki fiyatıhala indirimde, ilk indirim fiyatı 1722 TL (bende bu fiyattan aldım) ,şuan ise 2252 TL aslında hala indirimde fakat 1722 TL'ye göre biraz daha pahalı diye konu bu kadar uzadı.
Kısacası ürün hala indirimde .
Büyük ihtimalle gümrükte baktılar. Benim ki nasıl gelecek bakalım yarın gelir büyük ihtimalleBenim kargo da geldi ama paket açılmış geldi
Amazonun paketi hiç bozulmamış. O yüzden gümrük değildir iadeden gelen üründür diye düşünüyorum.Büyük ihtimalle gümrükte baktılar. Benim ki nasıl gelecek bakalım yarın gelir büyük ihtimalle