PCL_E1 Gen Switch ve PCI_E1 Lanes Configurationa tıklayarak seçenekleri atabilir misin? Gen 4 yapmıştın sanırım bunları. Tekrardan yapıp dene.
4 yaptim ayni degisiklik olmadi seceneklerde 3 var birdePCL_E1 Gen Switch ve PCI_E1 Lanes Configurationa tıklayarak seçenekleri atabilir misin? Gen 4 yapmıştın sanırım bunları. Tekrardan yapıp dene.
PCI_E1 Gen Switch Gen 4 olarak kalsın. PCI_E1 Lanes Configuration'da sistem hangisini seçti?4 yaptim ayni degisiklik olmadi seceneklerde 3 var birde
Fotoğraf atabilir misin?orda max gen3 var auto biraktim seceyimmi ?
PCI_E1 Gen Switch Gen 4 olarak kalsın. Chipset Gen Switch Auto olarak kalsın. PCI_E1 Lanes Configuration x8+x4+x4 olarak kalsın.tamam bir saniye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
yok maalesef degismedi gene birseyPCI_E1 Gen Switch Gen 4 olarak kalsın. Chipset Gen Switch Auto olarak kalsın. PCI_E1 Lanes Configuration x8+x4+x4 olarak kalsın.
Bir böyle dene bakalım herhangi bir değişiklik olacak mı?
Bende çözümler tükendi hocam. Bu ayarları eski haline getirebilirsin.tamamdir deneyip donuyorum
yok maalesef degismedi gene birsey
Dasboard uygulamasında bağlantı 2 şerit olarak gözüküyor 4 şerit olması lazım diye biliyorum kapasitesi gen 4 4 şerit çünkü(pcie4.0*4) ama sorun buysa çözümü nedir bilmiyorumAlıntıyı görüntüle
isaretledigim alanla alakali olabilirmi?
anakartiniz nedir acaba ?Dasboard uygulamasında bağlantı 2 şerit olarak gözüküyor 4 şerit olması lazım diye biliyorum kapasitesi gen 4 4 şerit çünkü(pcie4.0*4) ama sorun buysa çözümü nedir bilmiyorum
Alıntıyı görüntüle
Bu kendi kullandığım ssd olan sn750nin dasboarddaki yeri