Neler Yeni

Yardım WD Black SN850X hiz sorunu

NightWish2434

80+ Silver

MPG B550 GAMING PLUS anakart​

WD_Black SN850X m2​

Ekte aldigim performans yari yariya bir kayip var bu konulara cok uzagim bu degerler normalmi ?
Anakart sitesinden bak gen 4 slotuna tak bu gen 3 sonuçları

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay
dogru slot cok ugrastim ama cozum bulamadim
Ssdniz gen 4 bağlı zaten ama yarısını kullanabiliyorsunuz ve sıcaklık boştaki değer ise bana fazla geldi ssd yi söküp takın ve anakart sogutucu pedleri kontrol edin bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biosta sanırım bu şerit sayılarını ayarlayabiliyorsunuz ama msi biosu hakkında bir fikrim yok
Biosu varsayılana çevirip ram hız ayarlarınızı varsa fan ayarını yapabilirsiniz ama daha bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olabilir @Emmree

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,056
İsim
Emre Zengin
Ssdniz gen 4 bağlı zaten ama yarısını kullanabiliyorsunuz ve sıcaklık boştaki değer ise bana fazla geldi ssd yi söküp takın ve anakart sogutucu pedleri kontrol edin bence

Biosta sanırım bu şerit sayılarını ayarlayabiliyorsunuz ama msi biosu hakkında bir fikrim yok
Biosu varsayılana çevirip ram hız ayarlarınızı varsa fan ayarını yapabilirsiniz ama daha bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olabilir @Emmree
dogru slot cok ugrastim ama cozum bulamadim
Benimde aklıma başka bir şey gelmedi maalesef hocam. M2 SSD dışında başka disk kullanıyor musun hocam?

• Beğen
Reaksiyonlar: Equa

pytharex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
buğra kılıç
Benimde aklıma başka bir şey gelmedi maalesef hocam. M2 SSD dışında başka disk kullanıyor musun hocam?
hayir kullanmiyorum sadece bu var

bosta degil durmadan test yaptigim sicakliklari bu

ve kasam normal bi kasa degil hava akisi duzgun degil normal isinmasi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,056
İsim
Emre Zengin
hayir kullanmiyorum sadece bu var

bosta degil durmadan test yaptigim sicakliklari bu

ve kasam normal bi kasa degil hava akisi duzgun degil normal isinmasi
Son bir yöntem daha söylüyorum hocam. M2 SSD'yi çıkar. Aç bilgisayarı, gir BIOS'a. F7 tuşu ile Advanced Moda geç. Ondan sonra sol taraftaki Settings butonuna tıkla. Oradan Exit sekmesine bas. Gelen ekranda Restore Defaults yapıp save and exit yap. Ondan sonra M2 SSD'ni takıp tekrardan kontrol et.

pytharex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
buğra kılıç
Son bir yöntem daha söylüyorum hocam. M2 SSD'yi çıkar. Aç bilgisayarı, gir BIOS'a. F7 tuşu ile Advanced Moda geç. Ondan sonra sol taraftaki Settings butonuna tıkla. Oradan Exit sekmesine bas. Gelen ekranda Restore Defaults yapıp save and exit yap. Ondan sonra M2 SSD'ni takıp tekrardan kontrol et.
yok gene ayni maalesef anlam veremiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,006
Üyeler
167,763
Son üye
baphellz
Top Bottom