arkadaşlar bu hddd sorunlu felan değil dimi bundan ucuz 1 tb hdd biliyormusunuz acaba veya bunun yerine seagete mi almak daha mantıklı (amaç depolama ) link burada
ama sadece depolama için kullanıcam okuma hızı depolama da olsa işe yarar mı kiSeagate Barracuda daha iyi olur bence
Oyun kurmayacaksan pek önemi yok. Hangisi daha ucuz ise onu alama sadece depolama için kullanıcam okuma hızı depolama da olsa işe yarar mı ki
Seagate barracuda öneririm daha iyiarkadaşlar bu hddd sorunlu felan değil dimi bundan ucuz 1 tb HDD biliyormusunuz acaba veya bunun yerine seagete mi almak daha mantıklı (amaç depolama ) link burada
yeni alıcağım hddye oyunları atıcam ana depolamam olucak windowsun olduğu sata ssd windows sataya kurulu diye hız düşme değil mi veya oyuunları hddye kurunca oyunlarda açılmalar yavaşlamaaz değil miOyun kurmayacaksan pek önemi yok. Hangisi daha ucuz ise onu al
O zaman Barracuda alyeni alıcağım hddye oyunları atıcam ana depolamam windowsun olduğu sata ssd
şeyi anlamadım alıcağım hddye oyunları atınca oyunlar hdd hızındamı çalışıyorlar yoksa kurulu olan sata ssd hızındamıO zaman Barracuda al
Oyunları HDD ye kurarsan tabii ki HDD hızından açılır yanişeyi anlamadım alıcağım hddye oyunları atınca oyunlar HDD hızındamı çalışıyorlar yoksa kurulu olan sata ssd hızındamı
anaaa o zaman ben boşuna mı alıcam hdd yi ssd ne işime yarayacak ben gene diyordum hdd yi 2. idsk olarak kullanırım ssd hızı kullanırOyunları HDD ye kurarsan tabii ki HDD hızından açılır yani![]()