venturziled
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 311
oyun. gta 5 falan oynıcamKullanma amacınızı sorabilir miyim ?
GTA 5 için alacaksanız SSD alabilirsiniz oyunda sahne geçişleri ve harita yüklenme hızlarında fark var Ssd ve hdd’de ama illa HDD alacaksanız attığınız güzeldir.oyun. gta 5 falan oynıcam
SSDim var ztn. 240 gb ama dolu . Benim için öyle sahne geçiş hızı falan çok önemli değil .GTA 5 için alacaksanız SSD alabilirsiniz oyunda sahne geçişleri ve harita yüklenme hızlarında fark var Ssd ve hdd’de ama illa HDD alacaksanız attığınız güzeldir.
Hem ssd alcak bütçem yok pahalıSSDim var ztn. 240 gb ama dolu . Benim için öyle sahne geçiş hızı falan çok önemli değil .
GTA 5 için hdd yavaş gelebilir ama diyorsanız bişey olmaz diye ozmn alabilirsiniz
oyun. gta 5 falan oynıcam
Arkadaşlar cevabını vermisGTA 5 için alacaksanız SSD alabilirsiniz oyunda sahne geçişleri ve harita yüklenme hızlarında fark var Ssd ve hdd’de ama illa HDD alacaksanız attığınız güzeldir.
amazondan çok uzun sürede geliyor . Hem benim alacağam yerdeki satıcı direkt hepsiburada . Farklı satıcı değilAmazon'dan almanı öneririm, fiyatları zaten aynı en azından Amazon güvencesi altında olursunuz.
WD Blue Dahili Disk, 1TB, 7200RPM, 3.5 inç - WD10EZEX : Amazon.com.tr: Bilgisayar
WD Blue Dahili Disk, 1TB, 7200RPM, 3.5 inç - WD10EZEX : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Nerede oturuyorsun? Amazon'un uzun sürede geldiğini ilk defa duyuyorum.amazondan çok uzun sürede geliyor . Hem benim alacağam yerdeki satıcı direkt hepsiburada . Farklı satıcı değil
İstanbul da . 1 ay da falan geliyormuş . Arkadaşıma 1 ay da geldiNerede oturuyorsun? Amazon'un uzun sürede geldiğini ilk defa duyuyorum.
Blue serisi nice