Neler Yeni

🔥İndirim WD Blue SN570 1 TB - 1246 TL

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,107
İsim
kilan embappe
Ben kioxia g2 alırdım, oyun için dram yazma değerlerinden daha önemli...

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,395
İsim
Bilal Tepe

winneR007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
winneR
İyi fiyat denebilir fakat DRAM yok dediler diye ben bu modeli pas geçmiştim. Kioxia Exceria G2'de bakılabilir.

n11 kupon veriyor 50 TL o kullanılsa bir de nays kart kullandımı %10'de cashback ordan veriyor. Yaklaşık 970 liraya geliyor bu SSD'de.

YunusOZ

80+ Bronze
Neden ne olacağı belirsiz olsun 30 gün süreyle koşulsuz iade edebiliyorsun. Bozulursa buradaki satıcıların sunmadığı garanti hizmetini amazon global sunuyor. "bu saatten sonra" demişsiniz bir de. Amazon global, amazon tr yokken bile veriyordu bu hizmeti. Eksik bilginizle neden insanları endişelendiriyorsunuz?

Ürünü 2 hafta önce 6 taksit olarak aldım, yine bu fiyattaydı. Crystalmark sonuçlarına göre değerleri yazan ile birebir aynı. Yalnız önbellek kapasitesi 12 gb olduğundan yazma işleminiz bundan büyük boyuttaysa kalan kısmı yazarken hızı düşüyor. Ben ikinci m2 slotum pcie 3 olduğundan ve sadece ilave depolama için kullanacağımdan bunu bilerek aldım. Ama okuma yazma işlemi sıklıkla yapacak birisi varsa bu faktörü değerlendirmeli.
Samsung 5 yıl garanti veriyor. Amazon sadece 2 yıl İADE garantisi veriyor. Yani ileride ürünün fiyatı arttığında eski paradan iadesini alırsın bozulunca.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
murat
Samsung 5 yıl garanti veriyor. Amazon sadece 2 yıl İADE garantisi veriyor. Yani ileride ürünün fiyatı arttığında eski paradan iadesini alırsın bozulunca.
Hocam söylediğiniz doğru, amazon global iade garantisi vardır. Ancak brn hiçbir firma duymadım ki 2 yıl sonra bozulduğunda koşulsuz şartsız iadesini kabul etsin. Kabul etse de iade garantileri hiçbir zaman ikame ürün bedelinden çalışmaz, faturadaki bedelden çalışır.

Garanti meselesine gelecek olursak Samsung bazı ürünlerde 5, bazılarında 3 yıl verir doğru ama bir de tbw değeriyle sınırlar o süreyi. Sen tbwyi geçtiysen 2 sene olmuş olsa da garantisi yok demektir. Ayrıca Samsung dahil birçok şirket garanti sözleşmelerine yetkisiz kişilerce kurulum yapılması, 3rd party yazılım kullanılması gibi maddelerle şerh düşüyor ve neredeyse her kullanım senaryosu bu garanti dışı bırakma koşullarını çalıştırıyor.

Kısacası, direkt olarak samsung garantisinin kapsamını kalitesini bilmemekle birlikte ssd'lerde değişim garantisi çok sınırlı durumlarda ve şanslıysanız yaşayabileceğiniz bir durum, ben hiç kusursuz hizmete denk gelmedim bu konuda, yaşayan varsa anlatsın öğrenmiş oluruz. Bu yüzden hiç yoktan parasını alırım diyip amazonun iade garantisini kullanmak bence o yüzden hala mantıklı.

Top Bottom