- Konu Sahibi Konu Sahibi
Satıcı TRgaming olması şaşırtmadıSilicon Power US70 2 TB 4499 tl
Dramli (2GB DDR4-2400 CL17)
Phison E16
96-layer düşük layer
3600 TBW
Alıntıyı görüntüle
Satıcı TRgaming olması şaşırtmadıSilicon Power US70 2 TB 4499 tl
Dramli (2GB DDR4-2400 CL17)
Phison E16
96-layer düşük layer
3600 TBW
Alıntıyı görüntüle
Hocam silicon power kullandın mı bilmiyorum ama beş para etmez. 3-4 kez aldık hepsi sorunlu. WD ile Silicon Power'ı bir tutuyorsanız siz bilirsiniz xD sırf koltuk ısıtma var diye Golf yerine Egea almaya benziyor verdiğiniz örnek. WD yerine silicon power önerisinden sonra daha bir şey yazmam size![]()
Hocam bu konuda sıkıntı yok , arkadaş marka karalamasi yapmış fakat burda sorun o değil US70 ürününü satan sadece TRgaming var şuan piyasada onunda yorumları bugüne kadar hiç iyi değil forumdaki çoğu kişi bilir çoğu ürünü ucuza satıyor ve bozuk ürün yolluyorSilicon Power US70 : NAND Flash Toshiba
WD BLUE SN580 : NAND Flash Kioxia
Silicon Power US70 : Kontrolcü Phison (Piyasanın en iyisi)
WD BLUE SN580 : Kontrolcü (WD)
Her markanın iyi ve kötü serisi vardır
Dramsiz ve 10 yıldır sistem diski olarak kullanılıyorum. 43883 saatte hala taş gibi çalışıyor. Dramsiz ssdye sistemde kurulur ömrü de kısa falan değildir(120gb olan modellerin fabrika ömrünün 240 gb olanların yarısı kadar olduğunu da hatırlatayım).Dramli bekliyorum dramsiz ssd çabuk bozulur ömrü kısadır
Dramli 2tb ssdyi 4bin bandına bulman çok zor attığın satıcı da güvenilir değil başka bir satıcıdan aynı fiyata at eyvallah diyecemHocam bu konuda sıkıntı yok , arkadaş marka karalamasi yapmış fakat burda sorun o değil US70 ürününü satan sadece TRgaming var şuan piyasada onunda yorumları bugüne kadar hiç iyi değil forumdaki çoğu kişi bilir çoğu ürünü ucuza satıyor ve bozuk ürün yolluyor
Ömrü kısadır diyorsun Samsung 970 evo plus var iş için kullanıyorum sürekli yaz sil yapıyorum ömrü 97 de daha. Öyle 2 yıl da ölecek şeyler değil SSD ler ek olarak 10 yıl kullanmayıda bekleme bir SSD den sonuçta devir sürekli değişiyor güncellemek gerekecek elbet hızları düşük gelecek vs.Dramli bekliyorum dramsiz ssd çabuk bozulur ömrü kısadır