Yardım WD Green SN3000 2TB M2 SSD alınır mı?

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,209
Bütçe
9999
Alternatif
DRAM'li için 1K farkla

Bence bütçe varsa dramli kioxia alınabilir yoksa attığın ve alternatif attıklarım aynı fiyat sayılır fiyatını hak eden ürünler aslında ama son haftalarda hepsinin fiyatı biraz şişmiş topluca. attığında ve alternatif attıklarımda dram yok bu arada

Alternatif
DRAM'li için 1K farkla

Bence bütçe varsa dramli kioxia alınabilir yoksa attığın ve alternatif attıklarım aynı fiyat sayılır fiyatını hak eden ürünler aslında ama son haftalarda hepsinin fiyatı biraz şişmiş topluca. attığında ve alternatif attıklarımda dram yok bu arada
Peki konuda belirttiğim 4422 TL ye alabiliyorsam yinede almayayım mı?

Kupon falanmı var. Varsa hangi uygulama belki orda daha iyisini alabilirsin. Aadece bu ssd ye ozel mi kupon
Amazon depo 2.el ambalaj hasarlı sadece o yüzden fiyat2 o stok 2 adet

Peki konudakini alsam benim attığımı 4422 TL ye alabiliyorum
5000/4000 yazma hızı var ki 7400/6900 gibi muadilleri var. 250 twd yazması var ki muadillerinde 600 ila 900 arası degisiyor. Sadece 6100 e kioxia varsa paran onu seç daha f/p si yok suanda. Ha kuponun var ve sadece bu ssd yi alabiliyorsan bir bakmak lazim 4.5k ya daha iyisi varmı diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon depo 2.el ambalaj hasarlı sadece o yüzden fiyat2 o stok 2 adet
Biraz bakmam lazım 4.5k ya muadil falan varmı diyede 1.5k cikabilicek butcen varsa hiç almaya uğraşma kioxia yı al daha uzin omurlu daha hızılı olur.

5000/4000 yazma hızı var ki 7400/6900 gibi muadilleri var. 250 twd yazması var ki muadillerinde 600 ila 900 arası degisiyor. Sadece 6100 e kioxia varsa paran onu seç daha f/p si yok suanda. Ha kuponun var ve sadece bu ssd yi alabiliyorsan bir bakmak lazim 4.5k ya daha iyisi varmı diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz bakmam lazım 4.5k ya muadil falan varmı diyede 1.5k cikabilicek butcen varsa hiç almaya uğraşma kioxia yı al daha uzin omurlu daha hızılı olur.
Ya bütçe sorun değil 4 TB 990 pro 9100 pro falan filanda alırım sorun yok depolama amaçlı diye düşündüm kelepir mi alsam diye

Ya bütçe sorun değil 4 TB 990 pro 9100 pro falan filanda alırım sorun yok depolama amaçlı diye düşündüm kelepir mi alsam diye
BUtcen varsa tbw si yuksek,dramli modelleri düşün hocam. Kallavi bir fiyat farki yok baktim 5100 kusure normal fiyatı.indirimli hali 4300 e geliyor. Kelepir fiyat olsa veya butcem yok deseydin al derdim ki bu fiyata muadili yok suanda ama hem butcen var hemde kelepir fiyat degil. Sadece indirimi var. Yinede siz bilirsiniz hocam.

Peki konuda belirttiğim 4422 TL ye alabiliyorsam yinede almayayım mı?
Bence o fiyata gayet alınır taksit avantajı varsa iyi olur o fiyatlara DRAMli 2TB ssd düşme ihtimali çok düşük zaten en iyi ihtimal bunun muadili düşer

Bence o fiyata gayet alınır taksit avantajı varsa iyi olur o fiyatlara DRAMli 2TB ssd düşme ihtimali çok düşük zaten en iyi ihtimal bunun muadili düşer
Bütçe var sorun yok ya bakacağım stok bitmiş zaten depo ürününde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,571
Üyeler
183,137
Son üye
1stanbuL
Geri