WD3200AAJS Uyumluluk

Anakarta uyumlu.
İçinde sistem yüklü değilse Bu bilgisayar girin oradan diske sağ tıklayıp biçimlendir yapın.

Uyumlu. Diski biçimlendirerek içindeki her şeyi silebilirsin.

Bilgisayara takıp biçimlendirirsen tamamen sıfırlanır onun dışında uyumlu.
Uyumlu. Diski biçimlendirerek içindeki her şeyi silebilirsin.
Anakarta uyumlu.
İçinde sistem yüklü değilse Bu bilgisayar girin oradan diske sağ tıklayıp biçimlendir yapın.
Beyler Hard disk sentinel diye program var pc ci yuklemisti internete baglanamiyom pc den ordan baktim
performance %100
health %51
bide icindeki dosyalar bozuktu sorun olur mu ne yapayim (sifirlamak istemiyorum daha cunku pc yi almadim ama laptop kullaniyorum)

Beyler Hard disk sentinel diye program var PC ci yuklemisti internete baglanamiyom PC den ordan baktim
performance %100
health %51
bide icindeki dosyalar bozuktu sorun olur mu ne yapayim (sifirlamak istemiyorum daha cunku PC yi almadim ama laptop kullaniyorum)
o HDD ölmüş.

Beyler Hard disk sentinel diye program var PC ci yuklemisti internete baglanamiyom PC den ordan baktim
performance %100
health %51
bide icindeki dosyalar bozuktu sorun olur mu ne yapayim (sifirlamak istemiyorum daha cunku PC yi almadim ama laptop kullaniyorum)
HDD'yi gömmenizi tavsiye ederim ömrünü tamamlamış bari huzur içinde uyusun...

Sağlığı çok düşük. İçindeki dosyalar bozulduğuna göre bad sector de var. Çok ciddi performans kaybı'da vardır.
HD Tune ile erorr scan taraması yapar mısın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu program ile değerleri göster misin.

Sağlığı çok düşük. İçindeki dosyalar bozulduğuna göre bad sector de var. Çok ciddi performans kaybı'da vardır.
HD Tune ile erorr scan taraması yapar mısın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu program ile değerleri göster misin.
Maalesef pc yi internete baglayamiyorum usb ye atip denicem biraz zaman alicak

Geri