R Reflexss 80+ Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 15 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Muhammet Kaya Bugün, 05:05 #1 Merhaba bir web sitem ve bunun dışında sosyal medya adreslerim var. Discord sunucumun linkini paylaşmak yasak mı, herhangi bir suç teşkil eder mi? Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Merhaba bir web sitem ve bunun dışında sosyal medya adreslerim var. Discord sunucumun linkini paylaşmak yasak mı, herhangi bir suç teşkil eder mi? Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Bartuu 80+ Silver Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 2,960 Bugün, 05:13 #2 Erişim engeli geldi galiba yasak olduğunu sanmıyorum ama sen yinede iyi araştır
R Reflexss 80+ Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 15 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Muhammet Kaya Bugün, 06:31 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Bartuu yazmış: Erişim engeli geldi galiba yasak olduğunu sanmıyorum ama sen yinede iyi araştır Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... kime soracağımı bilmiyorum avukat falan var mı buralarda hiç. ben de kararsız kaldım bu konu hakkında
Bartuu yazmış: Erişim engeli geldi galiba yasak olduğunu sanmıyorum ama sen yinede iyi araştır Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... kime soracağımı bilmiyorum avukat falan var mı buralarda hiç. ben de kararsız kaldım bu konu hakkında