Yardım WEB SITESI NASIL KURABILIRIM

Mr.Cody

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Yakın zamanda bir taksi hattı kiraladık ve web üzerinden de iletişim bilgilerimizin görsellerimizin olduğu basit bir web sitesi istiyorum. Çok komleks bir şey olması gerekmiyor. Nereden oluşturabilirim?

Yakın zamanda bir taksi hattı kiraladık ve web üzerinden de iletişim bilgilerimizin görsellerimizin olduğu basit bir web sitesi istiyorum. Çok komleks bir şey olması gerekmiyor. Nereden oluşturabilirim?
domain satın alacaksın
sonra bir tane hosting satın alacaksın

Aldığın hosting paketinin içerisinde wordpress gibi ücretsiz web sitesi kurulum araçları var onlar üzerinden yapabilirsin.

Wordpress youtube üzerinden video izleyerek yapabilirsin basittir.

wordpress vb uğraştırır ufaktan öğrenmen gerekir contact template html yaz google'a çıkar hoşuna gidenlerden birini editle koy anlıyorsan ufaktan ama wordpressi izlemeye usenirsin bence cok temelden anlatıyor onu anlatanlar yapay zekayla yazdırabilirsin claude kullan hostingi cenutadan alabilirsin en ucuzu isini gorur

Geri