Neler Yeni

Yardım Web sitesi nasıl uygulamaya dönüştürülür

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Cahit Emin
Bir websitesi var ve bunu bir uygulamaya dönüştürmek istiyorum.Örneğin instagram a web den girebiliriyouz ama uygulamadanda girebiliyoruz ve her şey aynı.Bunu nasıl yaparım?

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Öncelikle konuyla ilgili çok bilgim olmadığını bildirerek başlamak isterim fakat çözüm olarak eğer web sitesi durmaya devam edecekse uygulama içerisinde yine websitesini çalıştırmak bir çözüm olabilir belki?

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Cahit Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle konuyla ilgili çok bilgim olmadığını bildirerek başlamak isterim fakat çözüm olarak eğer web sitesi durmaya devam edecekse uygulama içerisinde yine websitesini çalıştırmak bir çözüm olabilir belki?
bende onu sordum.konuya fazla hakim değilim o yüzden tam cevap veremeyeceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Andaç
2 seçenek bulunuyor hocam aslında. Birisi basic java bilgisi ile webview uygulama yapmak. Bir diğeri de halihazırda bulunan websitenin verilerini API ile bir mobil front end projesine çevirmek. API'den gelen verileri örnek olarak react native ile mobil uygulama hazırlayabilirsin. Fakat 2. bahsettiğim durum gerçekten hiç kolay bir süreç değildir bilgin olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak webview olarak bahsettiğimiz uygulamalar aslında tarayıcıdan giriş yapılmış gibi, birebir tarayıcı görüntüsü verecektir. Ama varsayalıum ki flutter veya react native ile bir mobil uygulama yazarsanız, ve kullanacağınız dataları da web sitenizin API çıktısından verecekseniz, dilediğiniz gibi kullanıcı gözünde tasarım yapabileceksiniz mobil uygulama için.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Alp Kaan CEYLAN

Şöyle bir video buldum birde

Şöyle bir site var detaylı inceleyemedim çok fazla ama istediğin şeyi yapıyor ikiside gördüğüm anladığım kadarıyla inceleyip sonra eğer istediğin şeyi yapıyorlarsa güvenilirliklerini araştırıp kullanabilirsin 2 yöntemide. Sanırım websitesini kullanman daha kolay olur.

Top Bottom