Neler Yeni

Basit bir web site tasarladım sizce nasıl olmuş?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Gündüz gece modu eklemedim o kadar detaya gerek yok diye düşünüyorum alt tarafı berber sitesi yani :) randevu al butonuna basıp kapatırlar siteyi
bence ondan ziyade sistem temasını okuyup siteyi o şekilde kullanmaları daha güzel olabilir. örneğin telefonunun teması siyah olan birisi siyah, beyaz olan birisi de beyaz temayı tercih edebilir.

SeryXS

80+ Bronze
bence ondan ziyade sistem temasını okuyup siteyi o şekilde kullanmaları daha güzel olabilir. örneğin telefonunun teması siyah olan birisi siyah, beyaz olan birisi de beyaz temayı tercih edebilir.
dediğiniz şekilde baya bir uğraştırır sistem izni almaydı felandı filandı zor olur :) ama yinede renklerde değişiklik yapacağım teşekkürler önerin için

SeryXS

80+ Bronze

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
dediğiniz şekilde baya bir uğraştırır sistem izni almaydı felandı filandı zor olur :) ama yinede renklerde değişiklik yapacağım teşekkürler önerin için
çok bilgiye sahip değilim uğraştıracak bir şeyse özür dilerim :D

SeryXS

80+ Bronze

hittmox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
yakup
güzel olmuş başarılar dilerim müslüm abi ve arkadaşı işini iyi yapıyor

SeryXS

80+ Bronze

grasdiyas

80+ Silver
çok iyi ama gece renkler kör ediyor biraz daha koyu olsa daha iyi olur gibi onun dışında baya akıcı çoğu site kasıyor nedense

SeryXS

80+ Bronze
çok iyi ama gece renkler kör ediyor biraz daha koyu olsa daha iyi olur gibi onun dışında baya akıcı çoğu site kasıyor nedense
gece siteye giren olurmuki randevu almak için

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Yasin
web site yapımından anlamam ama iyi bir son kullanıcıymdır :D böyle sitelerde gereksiz fazla animasyonlar ordan indirme burdan kaydırmaca falan hiç hoş durmuyor 2009 senesinde tr.gg uzantılı beleş siteler yapılıyordu onun gibi oluyor. sade basit ve anlaşılır olmalı. emeğine saygım sonsuz <3 ama ben bir son kullanıcı olarak bu siteyi severek kullanmam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,743
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom