Nalburcumemo
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Melih Gökçe
Öncelikle merhaba, ben 24 yaşındayım ve bir kurumda IT departmanında çalışmaktayım. İşim genelde tamir üzerine kurulu ve 1.5-2 asgari ücrete çalışmaktayım. Evlenmeyi düşündüğüm için de maalesef ailemin desteği olmamasından ötürü ek iş amaçlı web tasarlayıp ekstra para kazanmak için öğrenmeye çalışıyorum. Tabii haliyle öğrenmek o kadar zor ki ya da ben kalın kafalıyım, gerçekten anlamıyorum. Aklımda olan sorulara ne cevap bulabiliyorum ne de bir video olmadan bir şeyler yapabiliyorum. 1 haftadır HTML ve CSS çalışıyorum sadece ve ister istemez insanın hevesi kırılıyor. İş bulmak gibi konulara girmek istemiyorum, onların da zor olduğunun farkındayım. Ben bu alanda kendimi geliştirmek için birkaç kişiyle konuştuğumda bana İngilizcemi geliştirmem gerektiğini söylediler. İngilizce için kurs almaya başladım, haftada 3 dersten 5-6 aylık bir kurs almayı düşünüyorum. Amacım A0 olan İngilizcemi en azından B1 seviyesine yükseltmek. Geri kalan 4 günün 3 gününü de web için kullanmak istiyorum. Ne yapabilirim, nelerden başlayabilirim, nasıl gelişim kaydedebilirim, yardımcı olabilir misiniz?