Herucane
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,157
Son fragmanı izle barış akarsu şarkısı çalıyorKnk sonradan alicoyu goturdu dediki bak simdi seni evine gotucem dedi.ama evini tekrardan balikci yapmislar
Son fragmanı izle barış akarsu şarkısı çalıyorKnk sonradan alicoyu goturdu dediki bak simdi seni evine gotucem dedi.ama evini tekrardan balikci yapmislar
Uff ozaman fena kariscak ortalik izlemedim fragmani izliyim.biSon fragmanı izle barış akarsu şarkısı çalıyor
Dans ederek dövüyorumUff ozaman fena kariscak ortalik izlemedim fragmani izliyim.bi
Bence yarın a kalır.Arkadaşlar webteknonun 2060 lı bilgisayarini alicam.magazasına gidip ama cuma günü gidecegim sizce bu stok cuma gününe kadar dayanirmi yoksa bu akşam.direk internet uzerinden alicagim
Ben Risk AlmazdımArkadaşlar webteknonun 2060 lı bilgisayarini alicam.magazasına gidip ama cuma günü gidecegim sizce bu stok cuma gününe kadar dayanirmi yoksa bu akşam.direk internet uzerinden alicagim
Dans ederek Dovmeni Seviyoruz AbiDans ederek dövüyorum![]()
Geçmiş olsun ben size demiştim stok şimdiden bitti dediğimizde bir şekilde almanız lazımdıArkadaşlar webteknonun 2060 lı bilgisayarini alicam.magazasına gidip ama cuma günü gidecegim sizce bu stok cuma gününe kadar dayanirmi yoksa bu akşam.direk internet uzerinden alicagim
Geri geldiGeçmiş olsun ben size demiştim stok şimdiden bitti dediğimizde bir şekilde almanız lazımdı
şuanda stokta yokGeri geldi
Stok yok şuanda da, anca kasa değiştirirsenizGeri geldi
Bir stokta bir degilstok kalmaz internetten al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şuanda stokta yok