Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Soru Başlıkta.
2002'de Çıkan Dizinin Korsan Olmayan Platformu Varsa Atın Lütfen.korsan kullanmayınız hocam
korsan kullanmak yerine izleme o zaman insanların hakkına giriyorsun o prodiksyon icin ne paralar dökülmüş batıp yeni diziler filmler yapmayı bırakabilirler hırsızlık yapıyorsun2002'de Çıkan Dizinin Korsan Olmayan Platformu Varsa Atın Lütfen.
Yav dilinden düşmüyor bunlarında. Önüne gelene,"Korsan kullanma diyorlar". e orijinali mi var.2002'de Çıkan Dizinin Korsan Olmayan Platformu Varsa Atın Lütfen.
Adam korsan mı kullanıcam demiş? Biliyorsan at işte adama. Ne yapsın yoksa?korsan kullanmak yerine izleme o zaman insanların hakkına giriyorsun o prodiksyon icin ne paralar dökülmüş batıp yeni diziler filmler yapmayı bırakabilirler hırsızlık yapıyorsun
Aga Deli Misin Divane Misin ? Sanane Yav Benim İzleyeceğim Şeyden. Orjinali olsa satın alıp izliyeceğim zaten. Orjinali yok, bu yüzden adamlar da para kazanamıyor. La havlekorsan kullanmak yerine izleme o zaman insanların hakkına giriyorsun o prodiksyon icin ne paralar dökülmüş batıp yeni diziler filmler yapmayı bırakabilirler hırsızlık yapıyorsun
Dizi mi yoksa cizgi filmini mi soruyorsun2002'de Çıkan Dizinin Korsan Olmayan Platformu Varsa Atın Lütfen.
Çizgi film hocam.Dizi mi yoksa cizgi filmini mi soruyorsun
Özel den atıyorumÇizgi film hocam.
Çizgi Filmden Kastım 44 bölüm Olan Hocam ,o lazım.Özel den atıyorum
21 bölüm olanı var zaten adam ancak torrentlere bakcanÇizgi Filmden Kastım 44 bölüm Olan Hocam ,o lazım.
Teşekkürler.21 bölüm olanı var zaten adam ancak torrentlere bakcan