Dolandırıcı kanka dikkatDostlar selamlar whatsappdan böyle bir mesaj geldi.
Alıntıyı görüntüle
siteye girdim giriş yaptım doğru göründü. başka bir insanın maili ve cüzdanı var ? Olay nedir böyle bir şey yaşayan var mı?
Dolandırıcı kanka dikkatDostlar selamlar whatsappdan böyle bir mesaj geldi.
Alıntıyı görüntüle
siteye girdim giriş yaptım doğru göründü. başka bir insanın maili ve cüzdanı var ? Olay nedir böyle bir şey yaşayan var mı?
Tamam dosti siteden rat ve trojen atabiliyorlardırok kanka trojen ve rat atabiliceklerini bilmiyorsun heralde insanlarla alaycı konuşmamayı acil olarak öğrenmen gerek
hocam linke tıkladığınızda dosya indiyse çevreHocam yine de kıllandım millet böyle diyince modem reset + ipv4 değişsem olur mu?
hocam linke tıkladığınız anda dosya inmiş olabilirHernagi bir bilgi vermedim sadece siteye giriş ekranında wp den verilen isim ve şifreyi yazdım giriş yaptım az dolaşıp çıktım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bir şey indirmedim etmedim bilgi vermedim nasıl giriyor vrüs?
bir şey olmaz paniklik durum yok. IP adresinizde de bişey yapamazlar zaten en fazla evinize FBI baskın felan yaparHiçbir dosya inmedi idirmedim kişisel bilgileri girmedim.
kankacım konuyu güvenlik kategoride açarsan siber güvenlik ile uğraşan insanlar yardımmcı olur konuyu birde güvenlik kategorisinde açmanı tavsiye ederim burda arkadaş ne kadar virüs bulaşmaz desede bulaşabilir hocam daha iyi cevaplar almak içinHiçbir dosya inmedi idirmedim kişisel bilgileri girmedim.
dostum dikkat et elinde olanı da kaptırmaDostlar selamlar whatsappdan böyle bir mesaj geldi.
Alıntıyı görüntüle
KNK HESABA GİRME ŞANSIM VARMIDostlar selamlar whatsappdan böyle bir mesaj geldi.
Alıntıyı görüntüle
KNKİ BU ARAD ABENDE BU PLATFORMLARA PARA YATIRIYORUM AMA ŞÖYLE BUNLARA VURKAÇ YAPIYORUM HEPSİ PONZ İ SİTESİ BUNALRIN.Dostlar selamlar whatsappdan böyle bir mesaj geldi.
Alıntıyı görüntüle