Whatsapp için kişisel numara paylaşmadan arkadaşlarla konuşmak mümkün mü?

Reaksiyon skoru
5
Selam arkadaşlar,
Online bir arkadaşım var ve onunla WhatsApp üzerinden konuşmak istiyorum. Ama kendi telefon numaramı vermek istemiyorum.Fakat konuşmanın kesinlikle WhatsApp üzerinden olması gerekiyor.

Bunu çözmek için numara olmadan veya sanal numara kullanarak bir yol var mı? Deneyen oldu mu? Önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler!

Tel nonu vermen gerekiyor veya onunkini alacaksın ama yine tel no'n gözükecek. Telegram veya Discord kullanabilirsin.

Selam arkadaşlar,
Online bir arkadaşım var ve onunla WhatsApp üzerinden konuşmak istiyorum. Ama kendi telefon numaramı vermek istemiyorum.Fakat konuşmanın kesinlikle WhatsApp üzerinden olması gerekiyor.

Bunu çözmek için numara olmadan veya sanal numara kullanarak bir yol var mı? Deneyen oldu mu? Önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler!
WP numarası satın alabilirsin internetten 50-100 liraya yurt dışı numaraları oluyor genelde tr numaralar pahalı

Tel nonu vermen gerekiyor veya onunkini alacaksın ama yine tel no'n gözükecek. Telegram veya Discord kullanabilirsin.
Aslında arkadaşım üniversite sınavına hazırlanıyor ailesi sık sık telefonunu kontrol ediyor. Yani diğer platformları kullanması pek mümkün değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

WP numarası satın alabilirsin internetten 50-100 liraya yurt dışı numaraları oluyor genelde tr numaralar pahalı
Bu sorunu ücretsiz çözmemiz mümkünmü? Çünkü kalıcı olarak konuşmayacağız belli bir süreliğine konuşacağız. Eğer değilse mecburen alacağım

Aslında arkadaşım üniversite sınavına hazırlanıyor ailesi sık sık telefonunu kontrol ediyor. Yani diğer platformları kullanması pek mümkün değil.

Bu sorunu ücretsiz çözmemiz mümkünmü? Çünkü kalıcı olarak konuşmayacağız belli bir süreliğine konuşacağız. Eğer değilse mecburen alacağım
Değil

Ücretsiz çözemezsin, ucuza numara onay alabilirsin.

o zaman ucuza bildiğiniz bir site yada uygulama varmı

Ücretsiz çözemezsin, ucuza numara onay alabilirsin.

No vermek istemiyorsan arkadaşın değildir salla geç.
Aslında vermek istemiyorum değilde vermeye korkuyorum.

Selam arkadaşlar,

Teşekkürler!

Aslında vermek istemiyorum değilde vermeye korkuyorum.
İsmin profilde yazıyor şuan bir panelci gelse bulması 2 dk artık TC numara felan önemli değil numaranı ver bişey olmad

50.000 tl'ye numaramı kiralaya bilirim. Çok acil se biraz yardımımız olsun:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,712
Üyeler
183,158
Son üye
drkkdeem
Geri